Antalya Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Gözlemevi Kör Oluyor' Antalya'daki Türkiye'nin Tek Gözlemevi, Mermer Ocaklarından Atmosfere Karışan Mermer Tozları Yüzünden Gözlem Yapamaz Duruma Geldi

16.08.2010 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Gözlemevi kör oluyor'

Antalya'daki Türkiye'nin tek gözlemevi, mermer ocaklarından atmosfere karışan mermer tozları yüzünden gözlem yapamaz duruma geldi.

SABAH AKDENİZ: 'Deprem riski korkutuyor'

Büyük depremin 11. yılında 'Depreme ne kadar hazırız?' sorusu gündemde. Deprem Master Planımız yok ve uzmanlar karamsar.

MİLLİYET AKDENİZ: 'ya gözlem, ya mermer'

Beydağları'ndaki mermer ocakları yüzünden gözlem yapamadıklarını söyleyen Prof. Dr. Eker, 'Ocak tozu havayı kapladığı için yıldızlar görülmüyor. Bakanlık ya gözlemi ya da mermeri tercih etmeli' dedi.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Altınova planı yine davalık'

Altınova'da tarım topraklarının imara açılmasını öngören imar planına itirazlar Kepez Belediye Meclisi'nde görüşüldü. AK Parti ve CHP'li üyeler ret oyu verdi. İttifak tepki aldı.

AKDENİZ BEYAZ: 'Baykal'dan damada kıyak'

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kaset skandalından sonra geldiği Antalya'da yaptığı şaşırtıcı HES açıklamasının, damadı ATAÇ Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ataman'a 'Kıyak açıklama' olduğu ortaya çıktı.

AKDENİZ GERÇEK: 'CHP'ye saldırı kampanyası'

CHP İl Başkanı Özer Ülken, iktidar yanlısı bazı gazetelerin CHP'ye yönelik saldırı kampanyası başlattığını söyledi. Ülken, ulusal bir gazetede yer alan 'CHP Baykal'ı eve hapsetti' haberine sert tepki göstererek, 'CHP, Antalya'ya gözünü dikmiş AKP'nin belli çevrelerinin bu oyunlarını her zaman bozacak ve boşa çıkaracak güçtedir' dedi.

ANTALYA KÖRFEZ: 'Batı çevre yolu davalık'

Mimarlar Odası Şube Başkanı Osman Aydın, Batı Çevre Yolu'nun açılması için Büyükşehir Belediyesi'nin tarım alanları üzerinde yüzde 20 emsalle 18 ve 19'uncu madde ile imar uygulaması yapmasını yargıya taşıyacaklarını açıkladı.

AKDENİZ MANŞET: 'Subaşı resti çekti'

DP'li Hasan Subaşı, 12 Eylül referandumunda 'Evet' oyu kullanacağını belirterek, partisinin ihraç işlemi başlatmasıyla ilgili olarak, 'Eğer parti bu tür tavırları sürdürürse zaten partide kalmanın anlamı yoktur' dedi.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Cepte Bulgar tuzağı'

Bulgaristan'a ait cep telefonu numaralarıyla Türkiye'den rastgele cep telefonlarına çağrı bırakan kişilerin, yeni bir dolandırıcılık yöntemiyle insanları kandırmaya çalıştığı bildirildi.

ANTALYA: 'Meteor yağmurları tekne turunda izlendi'

Antalya'da bir grup turizmci, halk arasında 'Yıldız kayması' olarak da bilinen meteor yağmurlarını düzenlenen tekne turunda izledi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Bir imtiyaz da Çalkaya'da'

Antalya'da mezar yeri bulmakta zorlanan Büyükşehir Belediyesi'nin bu sıkıntısına rağmen mezarlıklarda içinde ölü olmayan ancak taşları bile yapılmış boş mezarların yanı sıra Antalya'daki bir çok mezaklıkta bazı kişilere özel imtiyaz sağlandığı ortaya çıktı. Bu imtiyazlı mezarlıkların biri de Çalkaya'da.

ANTALYA SON HABER: 'Halkın kararı sandığa yansıyacak'

AK PArti İl Başkanı Hüseyin Samani, 'Anayasa değişikliği herhangi bir partiyle alakası olmayan, insanların iradesiyle Anayasa'daki bazı maddeleri değiştirmek için ortaya konan bir pakettir' dedi.

EKSPRES: 'Mezarlığın suyu çıktı'

Mezarlık alanıyla ilgili şok gelişmeyi Ekspres ele geçirdi. Masadağı'nda tahsis edilen 400 dönümlük alanın su kaynağı üzerinde olduğu belirlendi.

GAZETE BİR: '(Evet)i anlatıyorlar'

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, 12 Eylülde yapılacak halk oylamasına destek için sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerini ziyaretini sürdürüyor.

HİLAL: 'Araziler işgal altında'

Antalya, yapılan incelemelere göre Türkiye'de 2B, Vakıf ve Hazine arazileri konusunda sorunlu illerin en başında geliyor. Araziler üzerinde sayısız davanın açıldığı ilin Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, kentteki vakıf arazilerinin 3 bin kişi tarafından işgal altında olduğunu söyledi.

HÜRSES: 'Kıyamete gidiyoruz'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, AKP'nin yapılacak Anayasa değişikliğiyle Türkiye'yi bir kıyamete doğru hızla sürüklediğini ileri sürdü.

İLERİ: 'Samani destek istedi'

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, 12 Eylülde yapılacak halk oylamasında destek için sivil toplum kuruluşları ile hemşehri derneklerini ziyaretlerini sürdürüyor.

(GÜÇ-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement