Antalya Baykal Kongreler İçin Sahaya İndi - Son Dakika
Güncel

Antalya Baykal Kongreler İçin Sahaya İndi

Antalya Baykal Kongreler İçin Sahaya İndi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde yapılacak kongreler öncesi sahaya indi.

29.12.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde yapılacak kongreler öncesi sahaya indi. Başkan adaylarını ziyaret edip başarılar dileyen Baykal, geçen 2.5 yıl içinde partideki hakaret ve husumete dayalı siyaset anlayışı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kaybedildiğini söyledi.

Deniz Baykal'ın Muratpaşa ilçe Başkan Adayı Ahmet Kumbul'un seçim ofisine yaptığı ziyarete CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut, CHP İl Başkanı Cavit Arı ve çok sayıda partili eşlik etti. Kimsenin adayı olmadığını söyleyen Ahmet Kumbul'a başarılar dileyen Baykal, Antalya'da CHP'nin artık toparlanıp ayağa kalkma döneminin başladığını söyledi. Baykal, "Artık gelinen noktada Antalya siyasetinde yeni bir anlayışla CHP'nin toparlanıp ayağa kalkması gerektiğini hep birlikte değerlendirdik. Artık CHP'de düşmanlık, hakaret, saygısızlık yöntemlerine dayalı siyaset uygulamasını geride bırakmak zorundayız" dedi. Geride bıraktıkları dönemdeki siyaset anlayışı nedeniyle acı olaylar yaşandığını anlatan Baykal, "Ortaya çıkan sonuç hepimizi üzdü. Büyükşehir'i kaybettik. Merkezde çok ciddi oy kayıpları yaşadık. Transferlere muhatap olduk. Ağır suçlamalara maruz kaldık" diye konuştu.

Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Songül Başkaya'yı da ziyaret eden Deniz Baykal başarılar diledi. Kongrelerle bir tazelenme yaşanacağını anlatan Baykal, "Geçmişteki sıkıntılar yüzünden Büyükşehir Belediyesini kendi elimizle verdik. Muratpaşa ve Kepez'de oy kaybettik. Parti kadrolarının seçimden sonra ciddi şekilde savrulduğunu da gördük" dedi. "Muratpaşa'ya bir kadın ilçe başkanı yakışır" diyen Baykal son kararı parti örgütünün vereceğini söyledi. Baykal daha sonra Kepez İlçe Başkan Adayı Garip Erdoğan'ın ofisine ziyarette bulundu. Önder Kurnaz ve Şeref Sarıca'yla da görüşen Deniz Baykal tüm adaylara başarılar dilemiş oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Baykal Kongreler İçin Sahaya İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement