Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Teknik heyet ve futbolcular "Yakalanan çıkışı korumak için kazanmak zorundayız" dedi.

02.01.2013 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: 2'nci Başkan Ali Yılmaz fotosu

===

Lider Galatasaray'la aralarında 3 puan olan 30 puanlı Antalya spor, Akhisar maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor

Şimşek 33'e kilitlendi

Teknik heyet ve futbolcular "Yakalanan çıkışı korumak için kazanmak zorundayız" dedi.

ANTALYASPOR, 9 Ocak'ta Akhisar Belediyespor ile Manisa'da oynayacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. 30 puanı bulunan Antalyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, yakalanan çıkışı korumak için kazanmak zorunda olduklarını, maça da bu inançla hazırladıklarını söyledi. Akhisar maçının hazırlıklarını sabah ve öğleden sonra yapılan iki idmanla sürdüren Antalyaspor'da sakatlığı düzelen Uğur İnceman takımla birlikte çalışmalara katılırken, Ömer Şişmanoğlu düz koşu yaptı.

Mehmet Özdilek UEFA'nın düzenlediği prolisans kursuna katıldığı için antrenör Şenol Fidan yönetiminde çalışan Antalyaspor'da morallerin en üst seviyede olduğu gözlendi. Diğer yandan eşini yılbaşı tatili için Senegal'e gönderen Lamine Diarra ile Promise Isaac ilk kez yeni yılı Antalya'da geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Her iki oyuncu da yeni yıl için Antalya'da kalmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti. Brezilyalı oyuncu Tita da eşi ve çocuklarıyla yeni yılı Antalya'daki evinde karşıladı.

Foto: İdman fotoları

===

Alanya'nın geleceği sağlam

İkinci yarı hazırlıklarına çift idmanla başlayan turuncu yeşillilerde gelecek vaadeden genç oyucular Fahri, Yiğit, Osman ve Aldülkadir de A takıma dahil oldu

ALANYASPOR'da 2'nci yarı hazırlıkları çift antrenmanla başladı. Genç takımdan Fahri, Yiğit, Osman ve Abdülkadir de antrenmanlara katılıyor. Alanyaspor ile hazırlık maçı oynayacak olan Galatasaray ise bugün gelecek. Basın Sözcüsü Mevlüthan Çavuşoğlu, 2'nci yarı hazırlıkları kapsamında 6 Ocak Pazar günü Galatasaray ile hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Karşılaşmanın çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çavuşoğlu, "Bilet satışları da başladı. Maça yoğun ilgi olacağını düşünüyoruz. Goldcity Turizm Kompleksi'nde kamp yapacak sarı kırmızılıları, karşılaşmanın oynanacağı Oba Stadı'nda en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

GALATASARAY HEYECANI

Galatasaray'ın Antalya Havalimanı'na, buradan da karayoluyla Alanya'ya geleceğini belirten Goldcity Turizm Kompleksi'nin sahibi Kerim Aydoğan ise "Galatasaray Kulübü, sponsoru Türk Haya Yolları'na (THY) Gazipaşa Havalimanı'na iniş yapılması için talepte bulundu. Ancak THY bunu kabul etmedi. Böylece Galatasaray Antalya Havalimanı'na iniş yaparak, 2 saatlik otobüs yolculuğunun ardından tesisimize ulaşabilecek" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane, Mevlüthan Çavuşoğlu, Kerim Aydoğan

===

Amatöre büyük destek

ANTALYA Süper Amatör Lig'de mücadele veren Demirspor ile 1'nci Amatör Küme'de yer alan Kunduspor'a geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yardım eli uzandı. 'Amatörün babası' olarak bilinen Levent Aydın, gençlerin spor yapmasına önemli katkılar sağlıyor. Demirspor Kulübü Başkanı Hasan Demir ile Kunduspor Başkanı Hasan Ali Sağın, işadamı Levent Aydın'ın kendilerine verdiği destek sayesinde ayakta durduklarını belirterek, "Sevgili Aydın, Antalya'da ticari hayatını sürdüren her işadamına örnek olmalı. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yanımızda olup genç kardeşlerimizin spor yapmasına imkan tanıdı. Desteğini unutmamız mümkün değil" dediler.

Foto: Levent Aydın fotosu

===

Büyükşehir ikinci yarıda yıktı

TÜRKİYE Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda İzmir Bornova Barışgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı 65-64 mağlup etti. İzmir Evka 4 Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 28-39 mağlup tamamlayan Antalya ekibi, ikinci yarıda rakibi karşısında daha iyi bir oyun ortaya koyarak, maçı 1 sayı ile 65-64 kazandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Menajeri Coşkun Güvenç, Süper Lig'in iddialı ekiplerinden birini yendiklerini söyleyerek, "Bu hafta evimizde Dilek Sabancı Spor Salonu'nda Kıbrıs ekibini konuk edeceğiz. Onları da yenerek ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. Güvenç, Antalyalı basketbolseverleri cumartesi günü oynayacakları maça davet etti.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Sandıklıspor'a tanıtım standı

AFYONKARAHİSAR'ın 3. Lig'deki tek temsilcisi Sandıklıspor'u tanıtmak ve vatandaşların desteklerini almak için ilçede stant açıldı. Sandıklıspor taraftarları Deniz Tavukçu ve İkbal Yalçın tarafından Belediye Meydanı'nda açılan standda, Sandıklıspor 2013 takvimleri ve atkıları dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgisini gören standa konulan bir kutuya da takıma yardım etmek isteyenlerden yardım toplandı.

Bir ajitasyon yapmadıklarını, tamamen tanıtım ve destek için standı açtıklarını belirten Sandıklıspor Başkanı Hidayet Başciftci "Bu, Sandıklıspor'un tanıtılması, halkın takıma sahip çıkması için yapılan bir çalışmadır. İmkanlarımızın tümünü zorlayarak Sandıklıspor'un başarılı olmasını sağlamaya ve kamu oyunu bilinçlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Sandıklıspor'un standından foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement