Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı

14 ilçede akıllı kart teknolojisiyle elektronik ücret toplama ve araç takip otomasyon sisteminin kurdurulması ve 10 yıl süreyle işlettirilmesi yetkisinin Antalya Ulaşım AŞ'ye verilmesi kararının görüşüldüğü toplantıda tartışma yaşandı Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Bizim meselemiz Antalya'dır.

13.10.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi ekim ayı toplantısı, devam etti.

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Bahattin Bayraktar, Türkiye'nin eski dönemlerde "hasta adam" olarak anıldığını, bugün ise dünyada adından söz ettiren bir ülke haline geldiğini söyledi.

Türkiye'nin başarısını hazmedemeyen bazı unsurlar bulunduğunu  ifade eden Bayraktar, son dönemlerde yaşanan saldırıları kınadı.

Konuşmanın ardından CHP ve MHP meclis üyeleri, siyasi propaganda yaptığı gerekçesiyle Bayraktar'a tepki gösterdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tartışmanın ardından yaptığı konuşmada, Mecliste gündem dışı konuşmaların karşılıklı sevgi, saygı ve demokrasi doğrultusunda yapılması gerektiğini ifade etti.

Genel siyasetin genel, yerel siyasetin ise yerel platformda yapılması gerektiğini vurgulayan Türel, "Kötüye misal emsal değildir. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, yerel siyaseti ilgilendirmesine rağmen maalesef genel siyasete yönelik konuşmalar yapılmıştır. Keşke bugün gösterilen tepki, o zaman da gösterilmiş olsaydı" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentin meseleleri üzerinde yoğunlaşılması gerektiğine işaret eden Türel, "Bizim meselemiz Antalya'dır. Biz Antalya'ya hizmet için seçilmiş bir meclisiz ama bugün ülkemizin içerisinde bulunduğu hassas günlerde, hepimizin milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğunu göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

Daha sonra 14 ilçede akıllı kart teknolojisiyle elektronik ücret toplama ve araç takip otomasyon sisteminin kurdurulması ve 10 yıl süreyle işletmek veya işlettirmek amacıyla Antalya Ulaşım AŞ'ye yetki verilmesi konusunda plan ve bütçe ve ulaşım komisyonlarının raporları görüşüldü.

Zaman zaman tartışmaların yaşandığı toplantı, diğer maddelerin görüşülmesiyle sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement