Antalya Büyükşehir Belediyesi Evrakının Yakıldığı İddiası - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Evrakının Yakıldığı İddiası

Antalya Emniyet Müdürlüğü: "Konuyla ilgili tahkikata devam edilmekte olup, iddia edildiği üzere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mustafa Akaydın'ın ikametinde güvenlik güçlerince herhangi bir arama yapılmamıştır" "Konyaaltı Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olay yerinde yanmakta olan evraklara.

04.04.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın evinde güvenlik güçlerince herhangi bir arama yapılmadığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2 Nisan'da Konyaaltı ilçesi Boğaçay mevkisinde Büyükşehir Belediyesine ait tesislerde bazı evrakın yakıldığı ihbarı üzerine, Konyaaltı Emniyet Müdürlüğü görevlilerince inceleme başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Konyaaltı Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olay yerinde yanmakta olan evraka müdahale edilerek, Cumhuriyet Savcısından alınan talimata istinaden muhafaza altına alınmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Aynı gün Büyükşehir Belediyesi binasında da imha edilmek istenen evrak olduğu yönünde ihbar alındığının kaydedildiği açıklamada, "Görevlilerce büyükşehir belediyesi çevresinde iki çöp kamyonunda çöp poşetleri içinde belgeler olduğu görülerek, bu belgeler Cumhuriyet Savcısının talimatıyla muhafaza altına alınmıştır" denildi.

Açıklamada, Cumhuriyet Savcısının konuyla ilgili tahkikatın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmesi talimatı sonrasında, her iki yerde muhafaza altına alınan evrakın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildiği ifade edildi.

Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Konuyla ilgili tahkikata devam edilmekte olup, iddia edildiği üzere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Akaydın'ın ikametinde güvenlik güçlerince herhangi bir arama yapılmamıştır. Ayrıca söz konusu olayın olduğu 2 Nisan 2014 günü İl Emniyet Müdürümüz Sayın Cemil Tonbul, Antalya Valisi sayın Sebahattin Öztürk'e, ilimize bağlı Manavgat ilçesinde yapacakları ziyaret ve incelemelerde refakat ettiğinden, sayın valimizin Manavgat ilçesi Beşkonaklar bölgesinde bulunan baraj inşaatının denetimleri esnasında, bölgenin coğrafi konumu ve GSM baz istasyonlarının fiziki ve teknik altyapı eksikliği nedeniyle İl Emniyet Müdürümüz sayın Cemil Tonbul'a telefonla ulaşılamamış olacağı değerlendirilmektedir." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyesi Evrakının Yakıldığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement