Antalya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

15.07.2016 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Salonu'nda gerçekleştirilen ve 214 gündem maddesinin bulunduğu toplantıda, AK Parti, CHP ve MHP'nin grup sözcüleri, Fransa'da yaşanan terör olayını kınadı.

Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, kimsenin "benim teröristim iyi, senin teröristin kötü" deme lüksüne sahip olmadığını belirterek, terörün dilinin, dininin, ırkının ve mezhebinin olmadığını kaydetti.

İnsanlık olarak herkesin omuz omuza dayanışma göstermediği için terör olaylarının olduğunu dile getiren Başkan Türel, bütün terör eylemlerini nefretle kınadığını ifade etti.

Bir derneğin, Kumluca yangınlarına yönelik iddialarına ilişkin de Türel, o süreçte kendisinin yangın mahallinde bulunduğunu ve çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Toplantıda, Akseki Belediyesinin Manavgat ilçesindeki Kızılot Plajı'ndan 6 metrekarelik büfe kiralaması, parti grup sözcüleri tarafından bir süre tartışıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement