Antalya'da 17 Yaşındaki Genç Kız Evde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 17 Yaşındaki Genç Kız Evde Ölü Bulundu

Antalya\'da 17 Yaşındaki Genç Kız Evde Ölü Bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yıllar önce evlatlık alınana 17 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu.

14.07.2014 19:46  Güncelleme: 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bugün saat 18 30 sıralarında 17 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu. Yıllar önce evlatlık olarak alınan D.A'nın ölüm sebebi henüz bilinmiyor. Polisin ve olay yeri inceleme ekiplerinin evde incelemeleri devam ediyor.

EVDE ÖLÜ BULUNDU

Olay, bugün saat 18 30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaz tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte ilçeye gelen ve Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan kendilerine ait evlerinde kalan D.A isimli 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız evinde ölü olarak bulundu. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerini sürdürürken, olay yeri inceleme ekiplerinin de evde çalışmaları devam ediyor.

ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Kültür Baknalığı'ndan emekli H.A ve Çalışma Bakanlığı'ndan emekli F.A çiftinin bebekken evlat edindikleri D.A'nın ilköğretim eğitimini Manavgat'ta aldıktan sonra lise eğitimi için Düzce'de bulunan konservatuar bölümünü tercih ettiği ve ailesiyle birlikte oraya taşındığı öğrenildi. Yaz tatilinin girmesiyle birlikte anne ve babası ile birlikte Manavat'a dönen ve kendi ismini taşıyan aileye ait apartmanının 2. katında kalmaya başlayan D.A'nın ölüm sebebi araştırılıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 17 Yaşındaki Genç Kız Evde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement