Antalya'da Cinayet - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Cinayet

Antalya’nın Alanya ilçesinde, aşçıyı bıçakla öldürdükten sonra kaçan iki cinayet zanlısı yakalanırken yardım ve yataklık suçundan 5 kişi gözaltına alındı.

15.09.2014 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde, aşçıyı bıçakla öldürdükten sonra kaçan iki cinayet zanlısı yakalanırken yardım ve yataklık suçundan 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün Alanya'nın Oba Mahallesinde bir apartmanda aşçı Levent Aydın'ı bıçakla öldürdükten sonra otomobille kaçan Cengiz O. (36) ve kuzeni Bahattin A. (24) dün gece Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Şekerhane Mahallesinde oturan ablasının evinde yakalandı.

Cengiz O.'ya kaçması için kiralık otomobil temin ettiği ve kaçmasına yardım ve yataklık suçundan ablası D.O. (39), eniştesi F.O. (39), Cengiz O'ın ağabeyi D.O. (38), Bahattin A.'ın annesi F.A. (44) ve arkadaşı F.T. (29), Asayiş Büro Amirliğine bağlı cinayet ekiplerince yakalandı.

Zanlılar, emniyetteki ifadelerinde aşçı Levent Aydın'ın kendilerini daha önce darp ettiğini iddia etti. Aşçıyla gece saat 03.00 sıralarında içki içtikten sonra tartıştıklarını sonra kavga esnasında bıçakladıklarını iddia ettiler.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürülen 7 kişinin ifadeleri alındıktan sonra öğle saatlerinde adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Alanya'nın Alanya ilçesinde göğsünden bıçaklanan 44 yaşındaki aşçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, pazar sabahı saat 09.30 sıralarında Alanya'nın Oba Mahallesinde bir apartmanda meydana geldi. Aşçı Levent Aydın, iddiaya göre, gece evine gelen Alanyaspor'un eski futbolcusu Cengiz O. (36) ve kuzeni Bahattin A. (24) ile evde bir süre kaldıktan sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sonucu çıkan kavgada Levent Aydın vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Aydın, ambulansla Alanya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Levent Aydın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İki zanlı olay yerinden kaçtı.

Polis, cinayetle ilgili eski futbolcu ve kuzenini yakalamak için operasyon başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement