Antalya'da "Demokrasi ve Şehitler" Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Güncel

Antalya'da "Demokrasi ve Şehitler" Fotoğraf Sergisi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, AGC ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile "Demokrasi ve Şehitler" temalı fotoğraf sergisi açılacağını bildirdi.

18.08.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, AGC ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile "Demokrasi ve Şehitler" temalı fotoğraf sergisi açılacağını bildirdi.

AGC Başkanı Yeni, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimine karşı demokrasiye sahip çıkan Antalya halkının onurlu duruşunun fotoğraf karelerinde ölümsüzleştiğini kaydetti.

Darbe teşebbüsüne karşı canını siper ederek demokrasiye sahip çıkan halkın destansı hikayesinin, AGC ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenleyeceği, "Demokrasi ve Şehitler" temalı sergide ölümsüzleşeceğini ifade eden Yeni, şöyle devam etti:

"15 Temmuz'da milletin iradesine kastetmeye kalkışan vatan hainlerine tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da da gereken cevap verilmiştir. Özellikle demokrasi nöbeti çağrılarımıza son güne kadar riayet eden Antalyalılara şükran borçluyuz. Bu süreçte önemli görev üstlenen medya mensuplarının da objektiflerinden demokrasi ve şehitler temalı fotoğraf sergisi düzenlenmesi çok anlamlı olacak. Kamu kurum ve kuruluşlarının basın birimi çalışanları ile gazetecilerin vereceği eserlerde, 15 Temmuz gecesi sokağa dökülen halkın darbecilere karşı tavrı ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen demokrasi nöbetleri konu olacak. Kendisi de gazeteci olan cemiyetimiz üyesi Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e sergiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim."

Yeni, söz konusu serginin Eylül ayı içerisinde açılmasının planlandığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da 'Demokrasi ve Şehitler' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika


Advertisement