Antalya'da Denizde Kaybolan Dalgıcı Arama Çalışması - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Denizde Kaybolan Dalgıcı Arama Çalışması

Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında dalış yaptığı sırada kaybolan dalgıcı bulmak için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

17.06.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında dalış yaptığı sırada kaybolan dalgıcı bulmak için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalış Timi koordinatörlüğünde, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ve Kaş'taki dalış merkezlerince oluşturulan ekiplerin, dalgıç Mehmet Erdem'in bulunması amacıyla yürüttüğü ve deniz altındaki mağarada suyun bulanıklaşması nedeniyle dün ara verilen çalışmalara tekrar başlandı.

Söz konusu mağaranın galerilerindeki oda geçişlerinin dar olması ve zemindeki kum yüzünden suyun bulanıklaşmasının, çalışmaları güçleştirdiği öğrenildi.

İstanbul'dan gelerek Kekova Koyu Gönül Adası açıklarında 14 Haziran'da mağara dalışı yapan Oktay Çakmak ve Mehmet Erdem'in uzun süre su yüzüne çıkmamaları üzerine teknede bekleyen arkadaşları tüple denize dalmıştı. Bilinci kapalı bulunan Çakmak, kaldırıldığı Demre Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiş, Erdem'e ise ulaşılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Denizde Kaybolan Dalgıcı Arama Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement