Antalya'da Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Dolandırıcılık İddiası

Antalya\'da Dolandırıcılık İddiası

Antalya'da resmi belgeler üzerinde oynama yaparak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 2 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

24.01.2017 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da resmi belgeler üzerinde oynama yaparak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 2 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Antalya Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeniköy Mahallesi'nde bulunan bir bankada sahte çek bozdurulmak istenmesi üzerine harekete geçti. Yapılan soruşturma sonunda S.Y. ve E.A. adlı şahıslara ulaşan ekipler, zanlıların "özel ve resmi belgede sahtecilik", "kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık", "Vergi Usul Kanununa muhalefet", "bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle dolandırıcılık", "başkasına ait kredi kartı ile dolandırıcılık" ve "güveni kötüye kullanma" başta olmak üzere 16 suç kaydından arandıklarını belirledi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince takip sonucu yakalan S.Y. ve E.A. işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorlu Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilleri Seçildi
    16:38 Çorlu Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilleri Seçildi

    Çorlu Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında yapılan seçimde meclis 1. başkan vekilliğine Hasan Toprak, 1. başkan vekilliğine ise Hülya Perin Meriç seçildi. Toplantıda ayrıca yol yapım çalışmalarının devam edeceği açıklandı.

  • Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı
    16:35 Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı

    Bolu'da, İzzet Baysal Caddesi'nde araç trafiğine kapalı olan caddeyi kullanan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, motosikletlerin evrakları kontrol edildi ve sürücülere caddenin sadece yayalar için olduğu hatırlatıldı. Uygulama sonucunda bazı motosiklet sürücülerinin ara sokaklara kaçtığı tespit edildi.

  • İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı
    16:34 İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir iş yerinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, 8 katlı apartmanın zemin katında faaliyet gösteren bir firmanın yetkili servisine ait içerisinde elektronik malzemelerin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle yoğun duman oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, hasar gören depo kullanılamaz hale geldi.

  • KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
    16:34 KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

    Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Meryem Tuana Bozkurt, Malatya'nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dans grubu üyeleri, Bozkurt'un ölümüyle büyük üzüntü yaşarken, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de başsağlığı mesajı yayımladı.

  • Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:33 Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Saray ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayaspaşa Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında O.D. isimli şüpheli gözaltına alındı.

  • Down Sendromlu Genç Oğuzhan'ın Gasp Edilen Telefonu Polis Tarafından Teslim Edildi
    16:32 Down Sendromlu Genç Oğuzhan'ın Gasp Edilen Telefonu Polis Tarafından Teslim Edildi

    Edirne'de yaşayan Down sendromlu genç Oğuzhan Akman'ın cep telefonu ve parasını gasp eden şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Polis, gasp edilen telefonu bulup Oğuzhan'a teslim etti. Olayın ardından Oğuzhan'ın mutluluğu gözlerinden okundu. Şüphelinin daha önce de 3 engelli vatandaşı gasp ettiği ortaya çıktı. Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Oğuzhan'ın babası ve çevre esnaf, polis ekiplerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:30 Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Kastamonu'nun Cide ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın, Cide ilçesine bağlı Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve arazöz ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanları Birimleri Ziyaret Etti
    16:30 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanları Birimleri Ziyaret Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, belediye birimleri ve DİSKİ Genel Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Başkanlar, birimlerin işleyişleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı
    16:29 Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı

    Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde yaşayan 47 yaşındaki Nevzat Eralp, evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan Eralp'ın durumu 112 acil çağrı merkezine bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Eralp'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Mersin'de 20 aracın lastikleri kesildi, şüpheli aranıyor
    16:29 Mersin'de 20 aracın lastikleri kesildi, şüpheli aranıyor

    Mersin'in Akdeniz ilçesinde bir kişi, park halindeki 20 aracın lastiklerini kesici aletle patlattı. Araç sahipleri, güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyerek şüpheliyi tespit etti. Polis, şikayet üzerine şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


Advertisement