Antalya'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Elektrik Kesintisi

Antalya\'da Elektrik Kesintisi

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 14-21 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya ve 4 ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacak.

14.01.2014 11:20  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14-21 Ocak 2014 tarihleri arasında 09.00-16.00 saatleri arasında Antalya merkez ile Kaş, Korkuteli, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden yapılan yazılı açıklamada, 16-21 Ocak 2014 tarihleri arasında ilave tesis ve hat tadilat işlemi nedeniyle Korkuteli'nin Kızılaliler, Kozağacı, Bahçekaya, Tatlar, Duraliler köylerinde kesinti yapılacak.

Öte yandan, bakım-onarım ve yeraltına alma gibi çalışmalar nedeniyle, 14 Ocak'ta Kepez'in Varsak Mahallesi, Konyaaltı Liman Mahallesi , 15 Ocak'ta Kepez'in Yenidoğan, Ahatlı mahallelerinde ve Kaş merkezde kesinti yapılacak.

Açıklamada, aboneler "elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkarmaları, çalışmalar bitince ilan edilen saatlerden önce elektrik verilebileceğinden tedbirli olmaları ve jeneratör kullananların çalıştırmadan önce şebeke ayırıcılarını açmaları" konusunda uyarıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement