Antalya'da "Engelsiz Tatil" - Son Dakika
Yerel

Antalya'da "Engelsiz Tatil"

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bir organizasyonla, ilçelerde yaşayan engelli vatandaşlar aileleriyle Antalya'da tatil imkanı buldu.

16.09.2014 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bir organizasyon ile ilçelerde yaşayan engelli vatandaşlara, Antalya'da aileleriyle birlikte tatil yapma imkanı sağlandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Engelsiz Tatil" projesi kapsamında ilçelerde yaşayan engelliler aileleriyle birlikte Engelli Rehabilitasyon Merkezi Sosyal Tesisleri'nde konakladı. Büyük çoğunluğu ilk kez tatile çıkma sevinci yaşayan engelli vatandaşlar 3 gün boyunca Antalya'nın tarihi ve turistik mekanlarını gezme imkanı buldu.

Aralarında Minicity ve Antalya Akvaryum'un da yer aldığı mekanları da gezen engelliler, Konyaaltı Plajı'nda özel olarak hazırlanan engelliler plajında da denizin tadını çıkardılar. 3 gün süren tatil boyunca engelliler, Kepez Kent Ormanı'ndan Antalya manzarasını seyretme, Düden Şelalesi, Kaleiçi ve şehir merkezini gezme gibi pek çok etkinliğe de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da 'Engelsiz Tatil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement