Antalya'da Eto'o Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Eto'o Rüzgarı

Antalya\'da Eto\'o Rüzgarı

Antalya'da Eto'o rüzgarı Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Kamerunlu yıldız Samue Eto'o'nun transfer sürecinde ve kente geldiği günlerde kulübün lisanslı ürünlerinin satışında yüzde 50 artış yaşandı.

27.06.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Eto'o rüzgarı

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Kamerunlu yıldız Samue Eto'o'nun transfer sürecinde ve kente geldiği günlerde kulübün lisanslı ürünlerinin satışında yüzde 50 artış yaşandı.

Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, kırmızı beyazlı takımda yöneticilerin Samuel Eto'o transferi görüşmelerine başladıktan sonra Antalyaspor Store'de satışların artığını söyledi. Antalyaspor'un Süper Lig'e yükselmesinin ardından mağazada şampiyonluk tişörtleri, forma ve diğer ürünlerin satışında artış yaşandığını anlatan Gürcüoğlu, Eto'o'nun isminin geçmesi bile satışlara inanılmaz ivme kattı. Faks, mail, telefonla 'Eto'o forması ne zaman satışa çıkacak', 'İnternetten satın alabilir miyiz' gibi şehir dışından da sorular yöneltiliyor. Eto'o'un daha Antalyaspor forması giymeden sinerji yaratması bizi mutlu etti. Son günlerde satışlarımız yüzde 40-50 arttı dedi.

SATIŞ YÜZDE 50 ARTACAK

Antalyaspor Store'de Samuel Eto'o ürünü çıkmamasına rağmen futbolseverlerin gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Gürcüoğlu, Biz de bu süreçte çalışmalarımızı hızlandırdık. Önümüzdeki hafta Eto'o formalarımız satışta olacak. Eto'o formalarımızın da gelmesiyle satışımız yüzde 50 daha aratacaktır diye konuştu. Gürcüoğlu, Eto'o formasının mağazalarda yerini aldığı ilk haftalarda 10 bin forma satışı hedeflediklerini kaydetti. Antalyaspor'un Ronaldinho'yu da transfer etmeyi istediğini aktaran Gürcüoğlu, iki dünya yıldızının kırmızı beyazı takımda oynaması halinde ilk etapta 20 bin forma satışına ulaşabileceklerini söyledi.

LİSANSLI ÜRÜN ALIN

Gürcüoğlu, Eto'o ve Antalyasporlu diğer futbolcuların formaları ile mağazalarda satılan aksesuarı satın alırken lisanslı ürünü tercih etmelerini vurguladı. Piyasada imitasyon ürünlerin yer aldığını ve bu durumun kendilerini maddi, manevi rahatsız ettiğini aktaran Gürcüoğlu, Antalyaspor ürünlerinin lisansız satışını engellemek için ekip oluşturup, markanın izinsiz kullanılmasını engellemeye çalışacağız ve tespit edersek hukuki yollara başlayacağız dedi. Antalyaspor Store olarak bayrak kampanyası düzenlediklerini belirten Güncüoğlu, 1-7 Temmuz'da kentin Antalyaspor bayrakları ile donatılmasını talep etti. Gürcüoğlu, kampanya hakkında belediyelerle de görüşme yaptıklarını, kampanyanın Antalya genelinde uygulanması konusunda destek istediklerini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Eto'o Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement