Antalya'da Fabrikada Meydana Gelen Patlama - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Fabrikada Meydana Gelen Patlama

Patlamada hayatını kaybeden işçiler Nurten Uyar ve Mediha Ünsal toprağa verildi Eşi cezaevinde olduğu için üç çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalıştığı öne sürülen Ünsal'ın, patlama günü izinli olduğu ancak ablası ve çocuklarıyla pazar günü piknik yapmak amacıyla izin gününü değiştirdiği öğrenildi.

20.11.2014 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil yıkama fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Nurten Uyar ve Mediha Ünsal toprağa verildi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren endüstriyel yıkama fabrikasındaki buhar kazanından kaynaklanan patlamada hayatını kaybeden 45 yaşındaki üç çocuk annesi Mediha Ünsal için Uncalı Mezarlık Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, yakınlarına başsağlığı diledi.

Törende, Menderes Türel'in yanına gelen Ünsal'ın  kardeşi Meliha Kula, "Bu olaylar bir daha yaşanmayacak di mi? Bu olayları bitirmek için çabalayın. Sizlerin vazifesi bu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Lütfen çocuklarımızı bizden almayın. Onlar babasızdı, şimdi de annesiz kaldı. Siz yardım edin, çocuklar bizimle kalsın" dedi.

Başkan Türel de elinden gelen yardımları yapacağını belirtti.

Ünsal, kılınan cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Patlama günü izinliymiş

Öte yandan Ünsal'ın patlamanın meydana geldiği gün haftalık izinli olduğu öğrenildi. Ünsal'ın kızkardeşi Meliha Kula'nın İstanbul'dan kendilerini ziyarete gelmesi nedeniyle ablası ve çocuklarıyla pazar günü piknik yapmak amacıyla izin gününü değiştirdiği öğrenildi. Bu nedenle dün çalıştığı belirtilen Ünsal'ın eşinin işlediği bir suç nedeniyle cezaevinde olduğu kaydedildi.

Patlamada hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Nurten Uyar da Erenköy Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığı'nda defnedildi.

Antalya'da 1'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki endüstriyel yıkama fabrikasının buhar kazanında dün patlama meydana gelmişti. Fabrikanın bir bölümünde göçüğe neden olan patlamada iki kadın işçi hayatını kaybetmiş, 27 işçi de yaralanmıştı. Yaralılardan 27 yaşındaki Ali Çin de tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Fabrikada Meydana Gelen Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da Damat, Eşi ve Kayınpederini Bıçaklayarak Öldürdü
    02:54 Bolu'da Damat, Eşi ve Kayınpederini Bıçaklayarak Öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde yaşanan olayda, ailenin damadı olan Serkan Zengin, tartıştığı eşi Meltem Zengin ve kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement