İki otomobil çarpıştı, ortalık can pazarına döndü: 3 ölü, 4 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İki otomobil çarpıştı, ortalık can pazarına döndü: 3 ölü, 4 yaralı

Antalya'da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kaza faciayla sonuçlandı. Kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edilen feci kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

16.01.2021 08:51  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesi Cumhuriyet Mahalllesi Temel Eğitim Kavşağında meydana gelen kazada Abdullah Korkmaz yönetimindeki 07 AHS 522 plakalı otomobil, Onur Turhan'ın kullandığı 07 AHP 520 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Onur Turhan'ın kullandığı otomobilin kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen ve araçların hurdaya döndüğü kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezin aradı.

İki otomobil çarpıştı, ortalık can pazarına döndü: 3 ölü, 4 yaralı

EKİPLER ZAMANLA YARIŞTI

Kaza yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri yaralıları kurtarmak için mücadele ederken önce ağır yaralılar hastanelere sevk edildi, ardından araç içinde sıkışan yaralıları çıkarmak için zamanla yarış başladı. 07 AHP 520 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken 07 AHS 522 plakalı otomobilde bulunan Durdu Korkmaz ve Ayşe Eken kaldırıldıkları hastanelerde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Kazayı duyup gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

İki otomobil çarpıştı, ortalık can pazarına döndü: 3 ölü, 4 yaralı

HASTANEYE SEVK EDİLDİLER

Durdu Korkmaz ve Mehmet Yıldız'ın cenazeleri otopsi için Antalya Adli Tıp Merkezine sevk edildi. Ayşe Eken'in cenazesi ise Kumluca Devlet Hastanesi morguna konuldu. Kazada yaralanan Abdullah Korkmaz, Ceylin Eken ve Erdem Aşıklaroğlu ilçedeki hastanelerde tedavi altına alındı. Onur Turan ise Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

İki otomobil çarpıştı, ortalık can pazarına döndü: 3 ölü, 4 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki otomobil çarpıştı, ortalık can pazarına döndü: 3 ölü, 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SNOW: nerde bi kaza var olayda maganda ve şahinleri, vallahi yeter artık yazık bize ne zaman çıkacak maganda yasası 4 0 Yanıtla

Advertisement