Antalya'da Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Politika

Antalya'da Genel Seçime Doğru

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları çerçevesinde CHP Kepez İlçe Örgütü tarafından düzenlenen toplantıyla Yeniemek Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi.

12.05.2011 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Yıldıray Sapan, Alican Deveci ve Sevgi Doğan, seçim çalışmaları çerçevesinde CHP Kepez İlçe Örgütü tarafından düzenlenen toplantıyla Yeniemek Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi.

Yıldıray Sapan, Sevgi Doğan ve Alican Deveci toplantıda Cumhuriyet Halk Partisinin projelerini anlattı ve AKP iktidarını eleştirdiler.

Sapan konuşmasında vatandaşın 8 yıl öncesinden daha kötü durumda olduğunu, ay sonunu getiremediğini belirterek, "AKP gitmelidir. Elektrik, su, kira 8 yıl öncekinden ucuz değilse, sizi bir torba kömüre muhtaç ettilerse siz bu yüzden oy bağımlısı hale geldiyseniz o zaman AKP'yi göndereceksiniz. " dedi.

CHP'nin insan odaklı bir siyaset izlediğini anlatan Sapan, "Biz insan odaklı siyaset yapıyoruz. Bizim için yan yandaş önemli değil. Zengin fakir önemli değil. Biz önce insan diyen bir partiyiz. Bizde haksızlık yoktur. Biz de ayrım yoktur. Bizim için insanlar hep aynı. Lazı da, Kürdü de, Alevi'si de Türk'ü de aynı bizim için. Biz bu kültürden gelmişiz. 12 Haziran tarihi bir seçim. Kendiniz, geleceğiniz, çocuklarınız, ülkemiz için lütfen iyi düşünün" şeklinde konuştu.

Alican Deveci de konuşmasında şu görüşleri dile getirdi:

"AKP 8 yıllık iktidar sürecini benim bu çıraklık dönemimdi. Artık ustalık dönemine geçeceğiz diyor. Allah bizi onların ustalık döneminden korusun. Çıraklıkta bize ettiklerini görüyoruz. 2002'den önce Türkiye'de 8 tane dolar milyarderi vardı. Bunlar hep vergi rekortmeni olurdu. AKP döneminde Türkiye'de 30 tane daha dolar milyarderi yaratılmış. AKP'nin yarattığı yandaş sermaye çok para kazanmışlar ama devlete vergi ödememişler. Yandaşlar vergi ödemez milyarder olurken, çiftçimiz mazot alıyor 3. 70 liraya. Mazotun maliyeti 1. 30 lira. Çiftçi alırken peşin vergi ödüyor. Bunlarda hep bana hep bana, çalma çırpma. Vergi zamanı geldiğinde devlete vergi ödenecek ki Yeniemek'teki sağlık ocağı geliştirilecek, öğretmenin maaşı ödenecek. Bu yandaş zenginleri başbakan, bakanlar yarattı."

Adaylardan Sevgi Doğan da seçildiği takdirde Yeniemek Mahallesi sakinlerine onları mecliste en iyi şekilde temsil etme sözü verdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Antalya'da Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement