Antalya'da Hazine Taşınmazları İçin Satış ve Kullanma İzni İhalesi - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Hazine Taşınmazları İçin Satış ve Kullanma İzni İhalesi

Antalya'nın Alanya, Akseki, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde atıl halde bulunan 18 taşınmaz için satış, Alanya ilçesindeki iki taşınmaz için de kullanma izni ihalesini, gelecek ay yapacak.

28.07.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya, Akseki, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde atıl halde bulunan 18 taşınmaz için satış, Alanya ilçesindeki iki taşınmaz için de kullanma izni ihalesini, gelecek ay yapacak.

Antalya Defterdarlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte atıl durumda olan Hazine arsa ve arazilerinin ekonomiye kazandırılması amacıyla Alanya, Akseki, Kepez ve Muratpaşa ilçelerindeki toplamda 22 bin 529 metrekare 18 taşınmaz, 3 milyon 270 bin 36 lira üzerinden satışa çıkarılacak.

Alanya ilçesindeki toplam 2 bin 276 metrekare yüzölçümlü 3 taşınmaz ve Akseki ilçesindeki toplam 8 bin 669 metrekare yüzölçümlü 8 taşınmaz için ihale 4 Ağustos'ta, yine Akseki ilçesi Alaçeşme Mahallesi'ndeki toplam 4 bin 514 metrekare yüzölçümlü 3 taşınmaz için ihale 14 Ağustos'ta, Kepez ilçesindeki toplam 5 bin 911 metrekare yüzölçümlü 2 taşınmaz ve Muratpaşa ilçesindeki bin 158 metrekare yüzölçümlü 2 taşınmaz için ihale, 26 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Öte yandan, Alanya ilçesine bağlı Kargıcak Mahallesi'ndeki 2 taşınmaz, ilk yıl için belirlenen toplam 313 bin lira kullanma izni bedeli üzerinden 4 Ağustos'ta ihaleye çıkarılacak.

İhalelerle ilgili ayrıntılı bilgi, Antalya Defterdarlığı'nın resmi internet sitesi www.antalyadefterdarligi.gov.tr adresinden, Alanya Milli Emlak Müdürlüğünden, Akseki Malmüdürlüğünden, Batı Antalya Emlak Müdürlüğünden ve Doğu Antalya Emlak Müdürlüğünden alınabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Hazine Taşınmazları İçin Satış ve Kullanma İzni İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement