Akaryakıt Dolandırıcılığıyla Kurumları Zarara Uğratan Zanlılar Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Akaryakıt Dolandırıcılığıyla Kurumları Zarara Uğratan Zanlılar Tutuklandı

Akaryakıt Dolandırıcılığıyla Kurumları Zarara Uğratan Zanlılar Tutuklandı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu'nu ikiz plakalı iki yakıt tankeri ile zarara uğrattığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı.

17.03.2017 10:04  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kalorifer yakıtı temin eden bir akaryakıt firmasına ait ikiz plakalı 2 tankerden birinin Kredi ve Yurtlar Kurumu'na gelerek yakıtın yarısını boşalttığı, diğer boş tankersin ise tartıya çıktığı tespit edildi. Dolandırıcılık olayıyla ilgili 3 kişi tutuklandı.

AKARYAKIT FİRMASININ FOYASI MEYDANA ÇIKTI

Korkuteli Kredi Yurtlar Kurumuna 1 yıldır kalorifer yakıtı temin eden bir akaryakıt firmasına ait tankerin kuruma gelerek, dolu tankerdeki yakıtın yarısını boşalttıktan sonra, yarı dolu vaziyette kurumdan ayrıldığı, aynı plakalı ve aynı marka model yedek tankerin boş şekilde tartı için kantara giriş yaptığı tespit edildi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İhbarı değerlendiren, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri firma yetkilisi iki şüpheli, firmada şoför olarak çalışan bir şüpheli ve Korkuteli Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü'nde kalorifer görevlisi olarak çalışan bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Akaryakıt Dolandırıcılığıyla Kurumları Zarara Uğratan Zanlılar Tutuklandı

MİLYONLARCA LİRA DOLANDIRDILAR

Yapılan araştırmada, aynı plakalı takılı iki ayrı tankerin kuruma geldiği, dolu tankerdeki yakıtın yarısını boşalttıktan sonra yarı dolu vaziyette kurumdan ayrıldığı, aynı plakalı ve aynı marka model yedek tankerin tartı için kantara giriş yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin bu yöntemle kurumu ve diğer ilçe ve illerdeki kurumları milyonlarca lira zarara uğrattığı iddia edildi.

FİRMA YETKİLİLERİ VE ŞOFÖR TUTUKLANDI

Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılan şüphelilerden kalorifer görevlisi A.A. savcılıktan serbest bırakılırken, firma sahipleri M.K. Ö.K. ve firmada şoför olarak çalışan V.A. tutuklandı.

Akaryakıt Dolandırıcılığıyla Kurumları Zarara Uğratan Zanlılar Tutuklandı

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akaryakıt Dolandırıcılığıyla Kurumları Zarara Uğratan Zanlılar Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement