Antalya'da Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Orman Yangını

Antalya\'da Orman Yangını

Antalya’nın turizm merkezi Kemer ilçesi Milli Parklar alanında çıkan yangınında 1 hektarlık kızıl çam ormanı alan zarar gördü.

18.06.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın turizm merkezi Kemer ilçesi Milli Parklar alanında çıkan yangınında 1 hektarlık kızıl çam ormanı alan zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Göynük Mahallesi'ndeki Milli Parklar bölgesindeki ormanlık alanda, saat 07.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait 1 yangın söndürme uçağı ve 5 helikopter, 15 arazöz, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 100'e yakın orman işçileriyle müdahale edildi. Yangının Antalya- Kemer Karayolu'nun her iki yanında etkili olması nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sağlandı. Uçak ve helikopterler denizden aldıkları sularla yangına müdahale etti. Yangında orman içinden çekili bulunan Türk Telekom'a ait iletişim hatları da yandı. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla yangın yaklaşık 3 saatte söndürülürken,1 hektarlık kızılçam ormanının zarar gördüğü belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement