Antalya'da Örnek Uygulama - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Örnek Uygulama

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, Mevlana Kavşağı'nda vatandaşlara bilgilendirme broşürü ve çiçek dağıtarak, çalışmalar nedeniyle verilen rahatsızlıktan dolayı gönül aldı.

28.01.2015 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşlar, "Sıkıntı çekmeden bu hizmetler olmuyor. Bitince çok güzel olacak" dedi.

Antalya'da zabıta belediyecilik hizmetlerinden çağdaş bir uygulamaya imza attı. Antalya Adnan Menderes Bulvarı'nı Kızılırmak Caddesi'ne üstten bağlayacak köprülü geçiş inşaatı nedeniyle trafiğe kapatılan Mevlana Kavşağı'nda çalışmalar sürerken, Antalya Büyükşehir Belediye Zabıtası, kavşak çalışmaları nedeniyle verilen rahatsızlıktan dolayı sürücülere çiçek vererek, vatandaşların gönlünü aldı. Sürücülere bilgilendirme broşürleri dağıtan zabıtalar, alternatif güzergahlar hakkında bilgi verdi.

Belediyenin çiçekli jestini hoş bir davranış olarak nitelendiren vatandaşlar, gerek gazete ilanları, gerek evlerine gelen mektuplar, gerekse yönlendirme levhaları ile çalışmalar ve güzergahlar konusunda yeterince bilgi sahibi olduklarını ifade etti.

Trafik çok rahatlayacak

Bir vatandaş, "Camilerde, sokaklarda her yerde broşürler dağıtıldı. Gazetelere ilanlar verildi. Bu nedenle çalışma sürpriz olmadı. Alternatif yolları bildiğimiz için sıkıntıya düşmedik. Eskiden bu kavşakta 90-100 saniye bekliyorduk. Çalışmalar bitince artık beklemeden geçeceğiz" dedi. Diğer bir vatandaş ise, "Sıkıntı çekmeden bu hizmetler olmuyor. Trafik çok rahatlayacak. Bitince çok güzel olacak. Antalya için sağlıklı olacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antalya'da Örnek Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement