Antalya'da Sıcaktan Bunalan Sahile Koştu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Sıcaktan Bunalan Sahile Koştu

Antalya\'da Sıcaktan Bunalan Sahile Koştu

Antalya’da, sıcaktan bunalanların tercihi sahiller ve su parkı oldu.

28.06.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, sıcaktan bunalanların tercihi sahiller ve su parkı oldu.

Turizm kenti Antalya'da sıcak havadan bunalan tatilciler soluğu deniz ve su parkında aldı. Hava sıcaklığının 27 derece nem oranının yüzde 50'lerde olduğu kentte dünyaca ünlü Konyaaltı sahili, sıcaktan bunalanların adresi oldu. Bazı vatandaşlar denizin tadını çıkarırken bazıları sahilde güneşlenmeyi tercih etti. Konyaaltı sahiline alternatif olan su parkı sıcaktan bunalanlara ev sahipliği yaptı. Su kaydırağı ve yapay dalga havuzu eğlenerek serinlemek isteyenlerin ilgisini çekti.

Hollanda'dan Antalya'ya tatile gelen 22 yaşındaki Hilal Çalışkan, su parkında çok eğlendiğini belirterek "Hollanda çok soğuk olduğu için Antalya'ya geldiğimizde ilk başlarda alışmakta biraz zorlandık ama şimdi tadını çıkarıyoruz" dedi.

Tatil için Antalya'ya gelen ve su parkını tercih eden bir başka turist ise Rusyalı Anastasia Tomskikh oldu. Tomskikh, ülkesindeki krizden etkilenmediğini belirterek "Biz Ruslar krizlerden pek etkilenmeyiz. Tatile gelmek isteyen her zaman gelebilir. Antalya'da hava çok güzel denizin ve su parkının tadını doyasıya yaşıyoruz" diye konuştu.

Hava sıcaklığının Antalya'da hafta içlerine doğru şiddetini artıracağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Sıcaktan Bunalan Sahile Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement