Antalya'da Silahlı ve Alkollü Saldırgan Güçlükle Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Silahlı ve Alkollü Saldırgan Güçlükle Yakalandı

Antalya\'da Silahlı ve Alkollü Saldırgan Güçlükle Yakalandı

İki elinde silah bulunan alkollü şahıs, çevrede paniğe neden oldu ve polisi alarma geçirdi. Şahsı, üstüne atlayan 3 polis güçlükle yakaladı.

22.05.2015 10:34  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer ilçesinde sabaha karşı iki elinde de silah bulunan alkollü şahıs çevrede paniğe neden olurken, polis tarafından güçlükle yakalandı. Şahsın üstüne atlayan 3 polis kontrol altına almak için oldukça uğraştı.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Edinilen bilgiye göre, Veysel G. isimli alkollü şahıs, 1'i kadın 2 kişiyle birlikte Hükümet Caddesi'nde bulunan bir çay ocağına geldi. Bir süre sonra diğer şahıslar otomobile binip giderken, iddiaya göre Veysel G.'yi araca almadılar ve silahlarını otomobilden atarak uzaklaştılar.

MEYVE TEZGAHINA SIĞINDI

Yalnız kalan Veysel G., öfkelenerek bağırıp çağırmaya ve küfür etmeye başladı. Şahıs bu sırada pompalı tüfekle havaya ateş etti. Olay paniğe neden olurken, havaya ateş ettikten sonra Kemer PTT Müdürlüğü binasına doğru ilerleyen Veysel G., Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir meyve tezgahına saklandı.

ÜZERİNE ATLADI

Polislerin kendisini bulması üzerine uzaklaşmaya çalışan Veysel G., birden geriye dönerek polislerin üzerine yürümeye başladı. Polis otosuna doğru elinde silahlarla yürüyen şahsın dikkati grup halindeki polisler üzerine toplanırken, ekip otosunun arkasına saklanan bir polis Veysel G.'nin üzerine atlayarak şahsı etkisiz hale getirdi.

200 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Diğer polislerin de yardımıyla Veysel G.'nin elindeki pompalı tüfek ve 7,65 çapındaki el yapımı tabanca güçlükle alındı. Gözaltına alınan şahsın 200 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şahsın, karakolda ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edileceği bildirildi.




Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Silahlı ve Alkollü Saldırgan Güçlükle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • OĞUZ: geri zekalı antalya yı karıştıracağına git kobaneye savaş.,,,,geri zekalı antalya yı karıştıracağına git kobaneye savaş.,,,,geri zekalı antalya yı karıştıracağına git kobaneye savaş.,,,,geri zekalı antalya yı karıştıracağına git kobaneye savaş.,,,, 5 8 Yanıtla
  • SSOZGURSS: Lafa gelince bazı kesimler yok polis maaşı şu kadar , yok bizim maaşımız yanında onlarınki fazla falan diyor. Bu adamlar canlarını ortaya koyup o parayı kazanıyor. İşte bir örnek daha. Adam sarhoş ve iki elinde silah var. Söyleyin bakalım hangimiz etkisiz hale getirebilirdik bu densizi. Allah eksikliklerini vermesin tüm polislerimizin. syg. 3 1 Yanıtla
  • Cock fighter: Evet, alalım polis düşmanlarını piste? 2 1 Yanıtla
  • ZEHIR ZEMBEREK: Iki kadeh atinca aslanmi kesildin yigenim,..Erkek bee 2 0 Yanıtla
  • Can: Eğer toplum bu görüntüler üzerinden bile çatışır hale gelmişse suçluyu başka yerlerde aramak gerek. 0 2 Yanıtla
  • cakirbey: İki elinde silah taşıyan bir Yiğit Bulut vardi: 1 0 Yanıtla
  • ......: Ülkede hangi suça hangi ceza verme konusunda tam bir netlik olmadığı icin, herkes kendi adeletini sağlamaya çalışıyor.su hukuk boşlugunun üstesinden bir gelsek ne güzel olur. 0 0 Yanıtla
  • ......: Ülkede hangi suça hangi ceza verme konusunda tam bir netlik olmadığı icin, herkes kendi adeletini sağlamaya çalışıyor.su hukuk boşlugunun üstesinden bir gelsek ne güzel olur. 0 0 Yanıtla

Advertisement