Antalya'da "Sinyal Kesici" ile Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Güncel

Antalya'da "Sinyal Kesici" ile Hırsızlık İddiası

Antalya'da alışveriş merkezlerinde park edilen araçlardan, sinyal kesici kullanarak kapılarının kilitlenmesini engelleyip hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı.

24.05.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da alışveriş merkezlerinde park edilen araçlardan, sinyal kesici kullanarak kapılarının kilitlenmesini engelleyip hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kentte bazı alışveriş merkezlerinin otoparklarında, park halindeki otomobillerden hırsızlık olaylarının artması üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince inceleme başlatıldı. Otomobillerde yapılan incelemede, kapılarda herhangi bir zorlamaya rastlanmadı. Polis ekipleri, hırsızlığın, otomobil sahiplerinin araçlarını kilitleyecekleri sırada sinyal kesici kullanılarak gerçekleştirildiğini tespit etti.

Güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri C.A. ve K.K'yi özel bir hastanenin otoparkında 3 otomobilden aynı yöntemle hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı. Zanlıların, Ankara'dan Antalya'ya geldikleri ve Hurma Mahallesi'nde bir apart kiraladıklarını öğrenildi. Zanlıların kiraladıkları apart dairede yapılan aramada, 3 sinyal kesici cihaz ve çalıntı olduğu belirlenen 5 cep telefonu, 3 dizüstü bilgisayar ve 4 tablet bilgisayar ele geçirildi.

Zanlıların, aynı yöntemle 5 otomobilden hırsızlık yaptığı tespit edildi.

Zanlılardan K.K'nin 15 hırsızlık suçundan arandığı ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, C.A'nın ise 5 suçtan arandığı ve hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu bildirildi.

Şüpheliler, polisteki ifadenin ardından "hırsızlık yapmak" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da 'Sinyal Kesici' ile Hırsızlık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement