Antalya'da Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Terör Operasyonu

Antalya\'da Terör Operasyonu

Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan terör örgütü PKK üyesi S.T. yakalandı.

13.05.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan terör örgütü PKK üyesi S.T. yakalandı.Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 'silahlı terör örgütü üyesi' olmaktan hakkında arama ve yakalama kararı bulunan 27 yaşındaki S.T.'yi takibe aldı. Terör örgütü PKK üyesi S.T.'nin dün akşam Ankara Otogarı'ndan şehirler arası yolcu otobüsüyle Antalya'ya gelmek için yola çıktığını belirleyen İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, aynı otobüse binerek önlem alırken, bir ekip de sivil araçla otobüsü takip etti.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yolcu otobüsünü ilçe girişinde oluşturdukları kontrol noktasında saat 01.00 sıralarında durdurdu. Operasyon düzenleyen ekipler, yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takip sonunda S.T.'yi yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, Kürtçe yazılmış bir mektup ve tablet bilgisayar bulundu.

S.T., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

S.T.'nin, 2015 yılında yaşamını yitiren Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi eski Belediye Başkanı Yusuf Temel'in yeğeni olduğu kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement