Antalya'da Terör Örgütü Operasyonunda 13 Gözaltı - Yeniden - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Terör Örgütü Operasyonunda 13 Gözaltı - Yeniden

Antalya\'da Terör Örgütü Operasyonunda 13 Gözaltı - Yeniden

Antalya'da terör örgütü operasyonunda 13 gözaltı (2) - yeniden ANTALYA'da terör örgütü Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) alt yapılanması Türkiye ve Kuzey Kürdistan Kurtuluş Örgütü'ne (TKKKÖ) yönelik yapılan operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı.

25.07.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da terör örgütü operasyonunda 13 gözaltı (2) - yeniden

ANTALYA'da terör örgütü Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) alt yapılanması Türkiye ve Kuzey Kürdistan Kurtuluş Örgütü'ne (TKKKÖ) yönelik yapılan operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü MLKP'nın alt yapılanması TKKKÖ üyesi olduğu iddia edilen kişilerin kaldığı 13 adrese sabah saatlerinde eşzamanlı operasyon düzenledi. Özel harekat polisinin de destek verdiği baskında, 13 kişi gözaltına alındı. Vatan Caddesi'ndeki Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin kimlik tespiti ve diğer işlemleri sürüyor.

Polis, aynı örgüte yönelik, geçen ay Muratpaşa İlçesi'nde bir adrese düzenlediği operasyonda, 32 fitil ateşlemeli parça tesirli el yapımı bomba, 5 sapan, çok sayıda bilye, 3 satır ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Terör Örgütü Operasyonunda 13 Gözaltı - Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement