Antalya'da Velilerin Müdür İsyanı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Velilerin Müdür İsyanı

Antalya\'da Velilerin Müdür İsyanı

Okullarında başarılarını kanıtlamış müdürlerin, masa başında verilmeyen puanlarla kaybettiklerini belirten Zeliha Çam, "Okullara siyaseti sokmak ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüktür ve bu kötülük maalesef yapılmıştır" dedi.

27.08.2014 13:44  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullarında başarılarını kanıtlamış müdürlerin, masa başında verilmeyen puanlarla kaybettiklerini belirten Zeliha Çam, "Kabul edilebilir bir durum değil. Ne yazık ki çocuklarımızın okumakta olduğu okulların yöneticilerinin objektif ve tarafsız biçimde değerlendirildiğini söylemek mümkün değil. Okullara siyaseti sokmak ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüktür ve bu kötülük maalesef yapılmıştır. Bizler Antalya'daki okulların okul aile birlikleri olarak, öncelikle çocuklarımıza zarar vereceği açık olan bu hatalı ve taraflı uygulamalara son verilmesini, okul müdürlerimizin liyakatın esas alındığı ve eğitimin gerçek paydaşlarının daha etkili olacağı bir değerlendirme sistemiyle atanmasını talep ediyoruz. Bu gerçekleşinceye kadar açık haksızlığa uğrayan okul müdürlerimizin okullarında görevlerine devam etmelerinin sağlanmasını talep ediyoruz" diye konuştu.

Zeliha Çam, Milli eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ın, "Ben de sonuçları belli olduktan sonra öğrendim. İl puan vermedi, ilçeler puanladı şeklindeki sözlerinin de komik olduğunu dile getirdi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Velilerin Müdür İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Totemin gücüne inanırım ben:)): oy verenler düşünsün. !' 0 0 Yanıtla

Advertisement