Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Büyük Birlik Partisi Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım, mahalle toplantıları ile vatandaşların sorularını dinlerken, projelerini anlatıyor.

24.01.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım, mahalle toplantıları ile vatandaşların sorularını dinlerken, projelerini anlatıyor.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, BBP Aksu adayı olarak başlattığı seçim çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Yıldırım, Aksu'da asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "En fakir belediye olmamıza rağmen en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Kısıtlı bütçemizle yatırımlar gerçekleştirdik. En büyük eksik hastane ama gelecek dönem bu sorunu da çözeceğiz. Bu dönem çok uğraştım ama engellerle karşılaştım. Antbirlik'in olduğu yere hastane planımız var. Mahallenizin imar konusun gelince burası turizm ve kongre merkezi. Ama devletin vatandaşın tapusunu dondurma hakkı yok. Bu bölgeyi ticari alan olarak planlarsak hem iş sahası artar hem de toprağınızın değeri artar. Ben her zaman haklarınızı korudum. Gelecek dönem de en iyi hizmeti yapmaya talibim" dedi.

Kumköy'de de vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, soruları yanıtladı, gelecek dönemde yapacağı hizmetleri anlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement