Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Kepez Belediye Meclis Üyesi aday adayı Didem Ersoy Bomba’nın Özgürlük Mahallesi’nde düzenlediği toplantıya Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Erdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan katıldı.

28.01.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Meclis Üyesi aday adayı Didem Ersoy Bomba'nın Özgürlük Mahallesi'nde düzenlediği toplantıya Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Erdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, vaat ettikleri hizmetleri gerçekleştirmiş bir belediye olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını, Ulus, Özgürlük, Yeşiltepe, Yükseliş ve Zafer mahallelerinin bulunduğu Dokuma bölgesinde de söz verdikleri hizmetleri yaptıklarını belirtti. 2009 yerel seçimlerinde Kepez halkına 3 temel konuda söz verdiklerini anımsatan Başkan Tütüncü, "Önemli belediyecilik hizmetleri yapacağız, vizyon projeleri üreteceğiz ve halkımızla iç içe olacağız, dedik. Yeni yolların açılmasından asfalta, kaldırımdan parka, alt yapıdan sosyal tesise kadar önemli bir hizmet hamlesi gerçekleştirdik. Çok önemli vizyon projeler ortaya koyduk. Vizyon projelerle hem Kepez'in havası değişti hem de bütün Antalya'nın dikkati Kepez'in üzerine yoğunlaştı. Dokuma'da, Antalya'da bir ilk olma özelliği taşıyan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'ni inşa ediyoruz. Bu tesiste ulusal ve uluslararası ölçekte birçok toplantı düzenlenecek olması, istihdama ciddi bir katkı sağlayacak. Kepez'in farklı noktalarında, içerisinde Antalya'nın ilk tam olimpik yüzme havuzu ile masal parkının olduğu Kepezpark Varsak, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Osman Gazi ve Orhan Gazi semt konakları gibi yatırımlar yaptık" dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de Kepez Belediyesi'nin sadece kaldırım belediyeciliği yapmadığına işaret ederek, "Antalya'da tam olimpik kapalı yüzme havuzu yoktu. Kepez Belediyesi yaptı. Antalya'nın en büyük kongre ve sergi merkezini Kepez Belediyesi yaptı" ifadesini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement