Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, Kemer’in geleceği olan gençleri unutmadı.

09.02.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, Kemer'in geleceği olan gençleri unutmadı. Gençlerle mangal partisinde buluşan Üras'a, gençler "Hepimizin oyu AK Parti'nin olacak, oylarımızı sana vereceğiz Yusuf Abi" sözünü verdi.

Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisinin çalışma arzularına güç kattığını belirten AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, şöyle konuştu: "Kemerli artık hizmetin gücünün öneminin kıymetini bilmek zorunda. Biz de bu ortak gücü harekete geçirip, sorunların üstüne korkmadan gidecek ve çözeceğiz. İçimizdeki hizmet aşkını vatandaşlarımızla buluşturacağız. Çünkü biz, bugünü değil geleceğimizi, yarınlarımızı düşünüyoruz." Gençleri ve çocuklarımızı önemsediklerini anlatan Üras, şunları söyledi: "Günübirlik etkinliklerle gençlerin sorunlarına, ihtiyaçlarına ve beklentilerine çözüm üretmeyeceğiz. İnşallah 30 Mart'tan sonra unutulan, önemsenmeyen Kemerli gençlerimizi baş tacı yapacağız. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, kıymetlimiz, en önemli hazinemizdir."

"YUSUF ABİ GELECEK DERTLER BİTECEK"

Kemerli gençlerin mangal partisinde onlarla keyifli zaman geçiren Başkan Üras, hem mangalın başına geçti hem de onlarla birlikte langırt oynadı. Üras'ın çok dinamik bir başkan olduğunu belirten gençler, "Üras'ı çok beğeniyoruz. Hem spor tutkunu hem de gençlerin dilinden çok iyi anlıyor. Onunla çok iyi iletişim kuruyoruz. Sorunlarımızı samimi olarak dinliyor, çözüm üretiyor. 30 Mart'ta oyumuzu Yusuf Abimize vereceğiz. Kendisine söz verdik. Çünkü, bize uygun, bizi anlayan en güzel projeler onda. Bu nedenle 30 Mart'ta oylar AK Parti'ye, Yusuf Abiye." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement