Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Oymapınar’a özel bir ziyarette bulundu.

21.02.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Oymapınar'a özel bir ziyarette bulundu.

Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, Ilıca Belediye Başkanı Fazıl Öz, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp'in de katıldığı ziyarette Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 2009 yılında vefat eden Mehmet Bozkurt'un anne ve babasını ziyaret etti.

Merhum Mehmet Bozkurt'un annesi Zeynep Bozkurt ve babası Mehmet Ali Bozkurt'un ellerini öpen Barut, yerel seçimler için Ak Parti'den belediye başkan adayı olduğunu ve kendilerinden dua istemeye geldiğini söyledi.

Oymapınar'ın merhum Belediye Başkanı Mehmet Bozkurt'un babası Mehmet Ali Bozkurt ise, Recep Barut'un aday olmasından dolayı çok sevinçli olduğunu söyleyerek, "Allah birliğinizi ve dirliğinizi bozmasın. Siz böyle birlikte oldukça elbette bütün engelleri aşacaksınız. Allah size yardım edecek. Biz de elimizden geldiğince sizlere dualarımızla destek vereceğiz" dedi.

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Oymapınar seçim bürosunda da partililerle bir araya geldi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement