Antalya'da Yılbaşı Süslemeleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Yılbaşı Süslemeleri Başladı

Antalya\'da Yılbaşı Süslemeleri Başladı

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya'da Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı ve Belediye İşhanı bölgesinde yılbaşına yönelik süslemelere başlandığını söyledi.

20.12.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya'da Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı ve Belediye İşhanı bölgesinde yılbaşına yönelik süslemelere başlandığını söyledi.

Antalya'nın turizm bölgesi Belek'te bulunan Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nin (BETUYAB) 3 semavi dinin ibadethanesinin bulunduğu Dinler Bahçesi'ndeki yönetim ofisinde gerçekleşen 'G 20 Hazırlık Toplantısı'na katılan Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, zirvenin Antalya'da düzenlenecek olmasının Antalya markasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Antalya'nın ev sahipliği yaptığı organizasyon arttıkça, daha şık ve güzel bir şehir oldukça o kadar fazla insanın Antalya'ya geleceğini belirten Tamince, "Ben tartışma başlatmak için konuşmamıştım geçen hafta. Benim amacım bu kadar turist alan şehri her yönüyle daha iyi süsleyelim çağrısı yapmaktı" dedi.

Bunun sadece belediyelerden talep edilemeyeceğini işadamları olarak, turizm yatırımları sahiplerinin de buna destek vermesi gerektiğine dikkat çekmek istediğini aktaran Fettah Tamince, şunları söyledi:

"Sadece yılbaşı değil, Ramazan ve Kurban bayramlarında da bunu yapalım. Milyonlarca insan buraya geliyor. Her türlü bayramı şehirde bayram havasına çevirelim ki bu şehri daha cazip hale getirelim. Bu şehre insanlar daha fazla ilgi duysun. Öyle büyük organizasyonlar öyle zıt şeyler yapalım ki, dünya basınının dikkatini çekelim. Bu şehir yüzbinlerce yatağı olan bir şehir. Dünyada benzeri çok az olan bir şehir. Anlatmak istediğim buydu."

Antalya'da kendisinin üstlendiği yılbaşı süslemelerinin başladığını belirten turizmci işadamı Tamince, "Biz de başladık başka arkadaşlar da başladı. Yılbaşına doğru bu şehirde daha fazla hissetmiş olacağız" dedi.

Bu sürecin hep birlikte geliştirilerek devam etmesi gerektiğini belirten Tamince, "Bu aslında bir özeleştiriydi. Hep beraber sahip çıkalım sitemiydi" değerlendirmesini yaptı.

Tamince toplantı öncesi ve sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'le samimi sohbetine ilişkin de "Menderes bey benim değer verdiğim bir başkan ve arkadaşım. Yıllara dayanan bir tanışıklığımız var. Konuştuğumuz elbette çok konu olabiliyor. 'Antalya'nın daha fazla tanıtımını daha iyi nasıl yapabiliriz' diye konuştuk. O da beni 'Şehri daha iyi süslüyor muyuz' diye motive etti. Üstüme düşeni yaptım. Belediyeler de otelciler de yapıyor" diye konuştu.

TAMİNCE'NİN KONUŞMASIYLA BAŞLADI

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, iki hafta önce Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin toplantısında yaptığı konuşmada, yeni yıla ilişkin şehirde hiçbir süsleme yapılmadığına dair eleştiride bulunmuş, bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizmcilere sponsor olmaları çağrısında bulunmuştu. Bu gelişme sonrasında Türel'i telefonla arayan Tamince, kentin en işlek 3 noktasının yılbaşı için aydınlatılması ve süslenmesini üstlendiğini bildirmişti. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Yılbaşı Süslemeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement