Antalya'daki Parçalanmış Kadın Cinayeti Davası - Son Dakika
Yerel

Antalya'daki Parçalanmış Kadın Cinayeti Davası

Antalya\'daki Parçalanmış Kadın Cinayeti Davası

Tartıştığı kız arkadaşını boğduktan sonra cesedini parçalara ayırdığı iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

22.10.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, tartıştığı kız arkadaşını öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp valizle gömmeye çalıştığı iddia edilen sanığın yargılanması sürüyor.

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya "Kasten adam öldürmek ve kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" suçlamasıyla tutuklu yargılanan Galip Özdemir ve avukatı ile öldürülen Esma Ekinci'nin yakınlarının avukatları katıldı.

Duruşmada mahkeme başkanı, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden gelen rapora göre sanık Özdemir'in, cezai ehliyetinin bulunduğunun tespit edildiğini bildirdi.

Cumhuriyet savcısı ise sanığın "Kasten adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "Hırsızlık" suçundan ise beraatine karar verilmesini talep etti.

Esma Ekinci'nin yakınlarının avukatları, cinayeti kimin işlendiğinin sabit olduğunu, sanığın tahrik ve iyi hal indiriminden faydalanmaması gerektiğini belirtti.

Duruşmada son sözü sorulan sanık Özdemir ise "Tanık ifadeleriyle sevgili olduğumuz kanıtlandı. Kendisini bana melek gibi gösterdi ama sonradan gerçek yüzünü gördüm. Beni hep başka erkeklerle birlikte olmakla tehdit ederdi. Tahrik indiriminden yararlanmak ve son savunmamı yapmak için süre istiyorum" dedi.

Sanık Özdemir'in talebi üzerine mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Ekim'e erteledi.

Olayın geçmişi

Çamlıca köyü yakınlarında geçen yıl 26 Aralık'ta vatandaşlar, elindeki bavulla dolaşan Galip Özdemir'in (47) hareketlerinden şüphelenerek jandarma ekiplerine haber vermişti. Jandarma tarafından Özdemir'in taşıdığı bavulda parçalara ayrılmış kadın cesedi bulunmuştu.

Yapılan araştırmada cesedin Esma Ekinci'ye (37) ait olduğu tespit edilmişti. Gözaltına alınan Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'daki Parçalanmış Kadın Cinayeti Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement