Antalya'daki Patlamaların Failleri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Antalya'daki Patlamaların Failleri Yakalandı

Antalya\'daki Patlamaların Failleri Yakalandı

Antalya’da Kapalı Yol ve Muratpaşa Camii bahçesinde meydana gelen patlama olaylarının faili ile kendisine yardım ve yataklık eden bir şüpheli, suç malzemeleriyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

30.01.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Kapalı Yol ve Muratpaşa Camii bahçesinde meydana gelen patlama olaylarının faili ile kendisine yardım ve yataklık eden bir şüpheli, suç malzemeleriyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya Emniyet müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalanan H.Ö ile buna yardım ettiği öğrenilen edilen E.Ö.'nün PKK/KCK terör örgütü adına eylem yaptıkları tespit edildi. Zanlılar, TEM Şube Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edildiler.

Antalya'da ilk patlama 24 Ocak tarihinde Kapalı yol bölgesinde bir çöp kutusunda meydana gelmiş ve iki vatandaş hafif şekilde yaralanmıştı. İkinci patlama ise 26 Ocak'ta Muratpaşa Camii bahçesinde bir temizlik görevlisinin kullandığı plastik tekerlekli çöp bidonunda görevlinin bidonu bırakıp ihtiyaç gidermek için tuvalete girdiği sırada meydana gelmiş ve ölen ya da yaralanan olmamıştı. Patlamalara maytap ve havai fişek yapımında kullanılan piroteknik malzemelerin sebep olduğu tespit edilmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'daki Patlamaların Failleri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement