Antalya Diş Macunu ve Fırçası İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Antalya Diş Macunu ve Fırçası İzdihamı

Antalya Diş Macunu ve Fırçası İzdihamı

Antalya'da, Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nin açılışında bedava dağıtılan diş macunu ve fırçasını alabilmek için vatandaşlar izdihama neden oldu.

27.03.2015 17:13  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez ilçesinde, Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne bağlı açılan Varsak Diş Tedavi ve Protez Merkezi, törenle hizmete girdi. Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Necat Yılmaz'ın katıldığı açılış törenine, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmaların ardından 896 metrekare kapalı alanda 10 hekim, 10 diş ünitesi, 1 diş protez laboratuvarı, 1 sterilizasyon ünitesi ve 1 panoramik röntgen cihazının bulunduğu merkez, dualar eşliğinde açıldı.

TÜTÜNCÜ'NÜN KORKUSU

Protokol merkezi gezip ayrıldıktan sonra görevliler vatandaşlara kağıt poşet içersinde diş macunu ve fırçası dağıttı. İlk etapta 1 personel diş macunu ve fırçası dağıtırken, yoğun ilgiden dolayı bu sayı 3'e çıkarıldı. Ancak bedava diş macunu ve fırçası almak isteyen vatandaşlar izdiham yarattı. Bazı vatandaşlar buna tepki gösterirken, görevliler gösterilen yoğun ilgiden memnun göründü.

Bazı vatandaşlar, açılışta dağıtılan kuru pastalardan almak için kapı ardındaki görevlilere dakikalarca dil döktü. Kısa sürede yüzlerce diş macunu ve fırçası dağıtıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün dişin en sert dokusu olan mine dokusunu kaldırmakta kullanılan döner alet adı verilen Aerator'dan korktuğu ortaya çıktı. Gazetecilerin diş koltuğuna oturmasını istediği Tütüncü, 'Koltuktan değil de, şu dönen cihaz hiç hoş değil" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Diş Macunu ve Fırçası İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement