Antalya Emniyetinden Gençlere "Dost Eli" - Son Dakika
Yerel

Antalya Emniyetinden Gençlere "Dost Eli"

Antalya Emniyetinden Gençlere "Dost Eli"

Antalya Emniyet Müdürlüğü, akademik yıl başlangıcında, Akdeniz Üniversitesi ve şehirlerarası otobüs terminalinde, "İlk adımda dost eli" stantları açtı.

02.09.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Emniyet Müdürlüğü, akademik yıl başlangıcında, Akdeniz Üniversitesini kazanarak kayıt yaptırmak üzere Antalya'ya gelen öğrenciler için "İlk adımda dost eli" stantları açtı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi ve şehirlerarası otobüs terminalinde stantlar kurarak, öğrenciler ve ailelerini bilgilendiriyor.

"Gençlerle beraberiz" adlı projeyle Antalya'ya ilk defa gelen ve halen öğrenimine devam eden öğrencilerin üniversite hayatlarında karşılaşabilecekleri sorunları suistimal etmeye çalışan kanuna aykırı oluşumlara karşı polis-öğrenci kaynaşması amaçlanıyor.

Beş gün sürecek kayıt dönemi süresince "İlk adımda dost eli" stantlarını ziyaret edecek öğrenci ve velilere, bilgilendirme broşürü, not defteri ve kalemlerden oluşan materyaller dağıtılıyor.

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, yaptığı yazılı açıklamada, gençlerin eğitimlerini huzur ve güven içinde başarıyla tamamlamaları için çalıştıklarını bildirdi. Gençlerin olumsuzluklar yaşamaması için onları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla koruyucu ve önleyici bir proje başlattıklarını vurgulayan Tonbul, öğrenciler ve ailelerine, sağlıklı, güvenli ve başarılı bir yıl diledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Emniyetinden Gençlere 'Dost Eli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement