Antalya En Sıcak Ağustos´ U Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya En Sıcak Ağustos´ U Yaşıyor

Antalya En Sıcak Ağustos´ U Yaşıyor

Meteoroloji Verilerine Göre Son Yılların En Sıcak Ağustos Ayının Yaşandığı Antalya'da Çocuklar Evlerin Balkonlarına Kurulan Küçük Şişme Havuzlarla Serinletiliyor.

19.08.2010 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

METEOROLOJİ verilerine göre son yılların en sıcak Ağustos ayının yaşandığı Antalya'da çocuklar evlerin balkonlarına kurulan küçük şişme havuzlarla serinletiliyor.

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün istatistiklerine göre uzun yıllarda Antalya'nın sıcaklık ortalaması 27.8 derece iken bu yılın Ağustos ayı ortalaması 29 dereceye yükseldi. Yine uzun yıllar Ağustos ayı azami sıcaklık ortalaması 34 derece iken bu yılki Ağustos ayında ise 35 derecenin üzerinde seyrediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü hava tahminlerine göre pazar gününe kadar gündüz hava sıcaklığı 36- 40 derece arasında olacak. Deniz suyu sıcaklıkları ise bu hafta için ortalama 30 derece, gece sıcaklıkları ise 27 derece dolaylarında seyredecek.

Sıcaklık ve nem oranlarının yüksek olduğu Antalya'da serinlemek için deniz ve havuzlara koşanların yanı sıra, son yıllarda küçük çocuklu ailelerin tercihi olan şişme havuzlar ise pratik olarak balkonlarda serinlemek için kullanılıyor. Antalya'da biri kız iki çocuğu bulunan aile, balkona kurduğu küçük şişme havuzda çocuklarına su parkı serinliği yaşatıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya En Sıcak Ağustos´ U Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement