Antalya Eşiyle Kavgasını Ayırmak İsteyen Komşusunu Öldüren Koca Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Antalya Eşiyle Kavgasını Ayırmak İsteyen Komşusunu Öldüren Koca Yakalandı

Antalya Eşiyle Kavgasını Ayırmak İsteyen Komşusunu Öldüren Koca Yakalandı

Eşiyle kavgasını ayırmak isteyen komşusunu öldüren koca yakalandı ANTALYA'da boşanma davası açan eşi Gülşen Bayraktar ile kavga ettiği sırada kendisini engellemeye çalışan komşuları Songül Ateş'i bıçaklayarak öldüren, Hüsnü Ozan Basmacı'yı ise ağır yaralayan emekli öğretmen Hasan Bayraktar, Bartın'da yakalandı.

29.08.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşiyle kavgasını ayırmak isteyen komşusunu öldüren koca yakalandı

ANTALYA'da boşanma davası açan eşi Gülşen Bayraktar ile kavga ettiği sırada kendisini engellemeye çalışan komşuları Songül Ateş'i bıçaklayarak öldüren, Hüsnü Ozan Basmacı'yı ise ağır yaralayan emekli öğretmen Hasan Bayraktar, Bartın'da yakalandı.

Konyaaltı İlçesi Gürsü Mahallesi'nde ayrı yaşadığı ve kendisine boşanma davası açan eşi Gülşen Bayraktar'la telefonda tartışan emekli öğretmen Hasan Bayraktar, geçen çarşamba günü akşam saatlerinde eşinin kaldığı eve gitti. Hasan Bayraktar, kapı önünde tartıştığı eşini tartakladığı sırada, kendisine engel olmaya çalışan komşusu 43 yaşındaki Songül Ateş ve 72 yaşındaki Hüsnü Ozan Basmacı'yı yanında getirdiği rambo bıçağıyla yaraladı. Songül Ateş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, Basmacı'nın tedavisi ise sürüyor. Olaydan sonra Hasan Bayraktar, suç aletini de yanına alarak otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

OTOMOBİLDE YAKALANDI

Hasan Bayraktar'ı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek kullandığı aracı ve plakasını belirledi. Bayraktar'ın olay yerinden 'WAF CA 74' Almanya plakalı otomobille kaçtığını tespit eden Antalya polisi, bölge illere de bilgi verdi. Güvenlik kameralarından Hasan Bayraktar'ın Bartın'a gittiğini belirleyen polis, bu ilde güvenlik önlemi aldı.

Polis, saat 01.30'da Hasan Bayraktar'ı Karasu Köyü Boğaz Yolu, Aksakal mevkiinde otomobilinde dinlenirken yakaladı. Olayda kullandığı suç aletiyle bugün sabah saatlerinde Antalya'ya getirilen Hasan Bayraktar, ilk ifadesinde pişman olduğunu söyledi. Eşiyle kavga ettiğini anlatan Bayraktar, Songül Ateş ve Hüsnü Ozan Basmacı'yı istemeden yaraladığını belirtti. Songül Ateş'in ölümünden dolayı çok üzüntü duyduğunu aktaran Bayraktar, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Eşiyle Kavgasını Ayırmak İsteyen Komşusunu Öldüren Koca Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement