Antalya Evi Yanan Kadın Yardım İstedi - Son Dakika
Güncel

Antalya Evi Yanan Kadın Yardım İstedi

Antalya Evi Yanan Kadın Yardım İstedi

Antalya'nın Serik İlçesi'nde oturan 2 çocuk annesi 48 yaşındaki Zekiye Batan, 6 ay önce yanan evinin yaptırılması için yardım istedi.

30.08.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik İlçesi'nde oturan 2 çocuk annesi 48 yaşındaki Zekiye Batan, 6 ay önce yanan evinin yaptırılması için yardım istedi. Serik'e bağlı Cumalı Mahallesi'nde Zekiye Batan'ın 2 çocuğuyla birlikte oturduğu ev, yaklaşık 6 ay önce çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangının ardından çocuklarıyla yakınlarının evine yerleşen Zekiye Batan, otellerde mevsimlik işçi olarak çalıştığını ve kaymakamlıktan 300 lira maddi yardım aldığını aktardı. Eşinin bir süre önce kalp krizinden yaşamını yitirdiğini kaydeden Zekiye Batan, şeker hastası olduğunu ve çocuklarıyla kıt kanaat geçindiklerini söyledi.

Yangın sonrası Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın eşi Hayrunnisa Çalık'ın kendisini ziyaret ettiğini ve evinin yaptırılması konusunda söz verdiğini öne süren Zekiye Batan, ancak bu sözün yerine getirilmediğini aktardı. Evin yaptırılmasını isteyen Zekiye Batan, konuyla ilgili 3 sayfalık bir mektup hazırladığını ve başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere ilgili kurumlara başvuruda bulunacağını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Evi Yanan Kadın Yardım İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement