Antalya - Expo 2016'da Konser Serisi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Antalya - Expo 2016'da Konser Serisi Sürüyor

Antalya - Expo 2016\'da Konser Serisi Sürüyor

Expo 2016'da konser serisi sürüyor*- EXPO 2016 Antalya Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da arabesk müziğin sevilen isimi İbrahim Erkal ve popçu Doğuş konser verdi.

30.08.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Expo 2016'da konser serisi sürüyor

*- EXPO 2016 Antalya Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da arabesk müziğin sevilen isimi İbrahim Erkal ve popçu Doğuş konser verdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı ve grupları ağırlayan Expo 2016 Antalya, yerli sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Expo alanındaki Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da, dün akşam fantezi, arabesk ve Türk Halk Müziği sanatçısı İbrahim Erkal ve pop şarkıcısı Doğuş, hayranlarıyla bir araya geldi.

Sunuculuğunu Ersin Düzen'in yaptığı gecede, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da ilk olarak sahneye Doğuş çıktı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Doğuş, izleyenlerin beğenisini topladı. 'Aklında Bulunsun' isimli şarkısını omzuna astığı davulu çalarak söyleyen Doğuş, romantik parçalarıyla da Expo 2016 Antalya ziyaretçilerini mest etti.

Doğuş'tan sonra İbrahim Erkal, amfi tiyatroda sevenleriyle bir araya geldi. İlk olarak 'Sırılsıklam' adlı şarkısıyla konserine başlayan sanatçı, 'Canısı', 'Mihriban' gibi dillerden düşmeyen parçalarını, hayranları için söyledi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Erkal, dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Expo 2016'da Konser Serisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement