Antalya Kibariye ve Nihat Doğan Expo 2016'yı Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Antalya Kibariye ve Nihat Doğan Expo 2016'yı Coşturdu

Antalya Kibariye ve Nihat Doğan Expo 2016\'yı Coşturdu

Expo 2016 Antalya'da bayramın ilk günü arabesk müziğin sevilen ismi Kibariye ile Türk halk müziğinin sevilen ismi Nihat Doğan konser verdi.

13.09.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Expo 2016 Antalya'da bayramın ilk günü arabesk müziğin sevilen ismi Kibariye ile Türk halk müziğinin sevilen ismi Nihat Doğan konser verdi.

Turkcell büyük amfi tiyatroda gerçekleştirilen yerli konserler serisinde bayramın ilk günü Nihat Doğan sahne aldı. 'Ölürem Kızlar Naz Eyleme' türküsüyle programına başlayan Doğan, gece boyunca birbirinden hareketli türküler seslendirdi. İzleyenlerin Kurban Bayramını kutlayan Doğan, 'Ülkemiz için birliğe, beraberliğe, kardeşliğe vesile olsun. Dünya mazlumları için sıkıntıdan, kederden çıkışa vesile olsun" dedi. Karadeniz türkülerinden Ankara havalarına kadar birçok yöreden türküler seslendiren Nihat Doğan, davul eşliğinde yaptığı dans şovuyla da beğeni topladı.

Nihat Doğan'ın ardından sahneye çıkan Kibariye ise mavi elbisesiyle beğenildi. Konseri izlemeye gelenlerin bayramını kutlayan sanatçı, konser boyunca arabeskten pop müziğe kadar pek çok şarkı seslendirdi. Hareketli şarkılarda hayranlarıyla birlikte oynayan Kibariye, romantik şarkılarda da duygu dolu anlar yaşattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kibariye ve Nihat Doğan Expo 2016'yı Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement