Antalya Konyaaltı Kitap Fuarına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarına Büyük İlgi

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarına Büyük İlgi

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 3. gününde 50 bine yakın ziyaretçi ağırladı.

31.10.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 3. gününde 50 bine yakın ziyaretçi ağırladı. Barış Yarkadaş, Naim Babüroğlu, Gürkan Hacır, Enis Berberoğlu gibi yazarlar okurlarıyla buluştu.

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, devam ediyor. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, üçüncü gününde rekor ziyaretçi sayısına ulaştı. 28 Ekim Cuma günü Cam Piramit'te kapılarını açan Fuarın ilk iki gününde İlker Başbuğ, Ahmet Şafak, Faruk Dilaver, Erol Altun, Vural Savaş, Bilal Şimşir, Hulki Cevizoğlu, Sedef Kabaş, Atol Berhamoğlu, Hanefi Avcı, Doğu Perinçek gibi yazarlar, okurlarıyla buluştu.

Fuarın üçüncü günü ise Enis Berberoğlu, Barış Yarkadaş, Naim Babüroğlu, Erol Mütercimler, Barış Doster, Gürkan Hacır ve Sedef Kabaş gibi yazarlar Antalyalılar ile buluştu. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de katıldığı söyleşiyle okurlarına seslenme fırsatı da bulan yazarlar, dolan salonda gündeme ilişkin konuları da yorumladı.

İlk üç günde 50 bin ziyaretçi

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'yla bir hayali gerçekleştirdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 22 bin ziyaretçi sayısıyla ilki gerçekleştirilen fuarın bu yıl ilk üç günde 50 bine yakın ziyaretçi sayısına ulaştığını söyledi. Konyaaltı Belediyesi standında ziyaretçilerle yakından ilgilenen Başkan Muhitin Böcek, yazarları da yine burada ağırlıyor.

1 Kasım Salı günü ise Muzaffer İzgü, Vural Savaş, Mavisel Yener, Hidayet Karakuş, Faruk Dilaver ve Ahmet Nesin gibi bir birinden değerli yazarlar Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Konyaaltı Kitap Fuarına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement