Antalya Kulüpleri Taraftar Yasağının Sona Ermesinden Memnun - Son Dakika
Güncel

Antalya Kulüpleri Taraftar Yasağının Sona Ermesinden Memnun

Antalya Kulüpleri Taraftar Yasağının Sona Ermesinden Memnun

Antalya kulüpleri taraftar yasağının sona ermesinden memnunAntalyaspor Asbaşkanı Terzioğlu Renkler birleşecek, daha güzel müsabakalar olacakAytemiz Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu Futbol bir oyun ve taraftarla güzelAntalya'nın Süper Lig'deki temsilcileri olan Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor taraftar yasağının kaldırılmasından memnun. Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, deplasman yasağının kaldırılmasının güzel sonuçlar doğuracağına inandığını belirterek, Rakip takım seyircilerinin güvenliği hem güvenlik kuvvetleri tarafından sağlanacak hem de yöneticilerimiz o sorumlulukla hareket edecek.

23.09.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya kulüpleri taraftar yasağının sona ermesinden memnun

Antalya spor Asbaşkanı Terzioğlu Renkler birleşecek, daha güzel müsabakalar olacak

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu Futbol bir oyun ve taraftarla güzel

Antalya'nın Süper Lig'deki temsilcileri olan Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor taraftar yasağının kaldırılmasından memnun. Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, deplasman yasağının kaldırılmasının güzel sonuçlar doğuracağına inandığını belirterek, Rakip takım seyircilerinin güvenliği hem güvenlik kuvvetleri tarafından sağlanacak hem de yöneticilerimiz o sorumlulukla hareket edecek. Renkler birleşecek ve daha güzel seyri, hoş müsabakalar olacaktır dedi.

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, mevzuat gereği statlarda tribün kapasitesinin yüzde 5 oranında güvenlik sağlanması kaydıyla misafir seyircisinin yer alması gerektiğini hatırlattı. Mevzuata rağmen İstanbul'daki 4 kulübün isteği üzerine misafir takım seyircisinin alınmaması yönünde bir takım uygulamalar yapıldığını dile getiren Terzioğlu, son zamanlarda ülkedeki birlik ve beraberliğin daha da pekişmesiyle bu yasağın kaldırılması yönünde Kulüpler Birliği Vakfı'nın tavsiye niteliğinde karar aldığını söyledi.

Kararı Antalyaspor olarak desteklerini dile getiren Terzioğlu, tavsiye kararı sonrası İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aynı çerçevede uygulamayla kararı hayata geçirmesinin kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Futbol seyrinin taraftarla güzel olduğunu kaydeden Terzioğlu, şöyle konuştu Futbolun olmazsa olmazı taraftardır. Maalesef bazı zamanlar bir şeyi denetleyemiyorsak kaldırılması yönünde kararı daha kolay alıyoruz. Halbuki denetlemek, hem devletimizin hem de spor kulübü yöneticilerin görevi. Bu birlikteliğin daha güzel sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Rakip takım seyircilerinin güvenliği hem güvenlik kuvvetleri tarafından sağlanacak hem de yöneticilerimiz o sorumlulukla hareket edecek. Renkler birleşecek ve daha güzel seyri, hoş müsabakalar olacaktır.

AYTEMİZ ALANYASPOR BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU FUTBOL BİR OYUN VE TARAFTARLA GÜZEL

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise yasağın kalkmasını yerinde ve olumlu bulduğunu söyledi.

Futbol bir oyun ve taraftarla güzel olduğunu kaydeden Başkan Çavuşoğlu, 5 yıl öncesine kadar böyle bir yasağın olmadığını isteyen herkesi derbilere, deplasmana gidebildiğini kaydetti.

Başkan Çavuşoğlu, taraftarlar deplasmana gidip gelirken, herkes kendine yakışır şekilde hareket ettiği zaman, herkes kulübünün menfaatini düşündüğü zaman, hem kendi hem de karşı kulübü düşünerek hareket ettiği zaman hiçbir sorunun yaşanmayacağını söyledi.

Daha önce bu tip yasakları 2'nci Lig'de Ankaragücü takımında gördüklerini ifade eden Çavuşoğlu, Deplasmana gittiğimizde bütün kulüpler Ankaragücü takımının taraftarlarını kabul etmemişti. Sadece biz kabul etmiştik. Bir spor müsabakasının sadece taraftarla güzel olabileceğini, taraftarla daha iyi olacağını söylemiştik. Bütün takımın taraftarlarının dostça birbirlerini karşılayacak şekilde maça gelmeleri gerekiyor. Bizim de aynı şehir kulübü olarak Antalyaspor derbimiz bulunuyor. Biz Antalyaspor ile PTT 1'inci Lig'de de bunun örneğini hem Antalya'da hem de Alanya'da taraftarların hep birlikte karışık tribünlerde maç izleyerek gösterdik. Bizim ilk maçımızda taraftar cezamız vardı. İnşallah ikinci maçımızda bunun örneğini yine göstereceğiz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kulüpleri Taraftar Yasağının Sona Ermesinden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement