Antalya Manavgat'ta Okullardaki İlk Ders Darbe - Son Dakika
Güncel

Antalya Manavgat'ta Okullardaki İlk Ders Darbe

Antalya Manavgat\'ta Okullardaki İlk Ders Darbe

Manavgat'ta okullardaki ilk ders darbeANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde yeni eğitim öğretim döneminin ilk dersinde öğrencilere darbe anlatıldı.

19.09.2016 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta okullardaki ilk ders darbe

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde yeni eğitim öğretim döneminin ilk dersinde öğrencilere darbe anlatıldı.

Manavgat'ta yeni eğitim öğretim yılı törenle başladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene Kaymakam Nazmi Günlü, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, yeni eğitim ve öğretim yılının başladığını hatırlatarak, öğretmenlerin büyük fedakarlıklarla görevini yerine getirdiğini kaydetti. Ülkenin geleceği olan öğrencilerin öğretmenlere emanet edildiğini kaydeden Müdür Sarıdemir, öğrencilerin vatana, millete ve bayrağa sevdalı olarak ve özgüvenleri sağlam olarak yetiştirilmesinin önemine işaret etti.

Manavgat Atatürk Ortaokulu'nda ders başı yapan öğrencilere ilk derste 15 Temmuz darbe girişimi anlatıldı. Sınıfında ilk dersi veren Türkçe öğretmeni Mehtap Erol, öğrencilere darbenin ne olduğunu sordu. Öğrenciler buna kendilerince yanıt verirken, öğretmen Mehtap Erol, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin çok kötü bir olay olduğunu ve milletin bu darbeye karşı durarak engellediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Manavgat'ta Okullardaki İlk Ders Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement