Antalya - Manken Ece Gürsel'in Babası Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Antalya - Manken Ece Gürsel'in Babası Evinde Ölü Bulundu

Antalya - Manken Ece Gürsel\'in Babası Evinde Ölü Bulundu

Manken Ece Gürsel'in babası evinde ölü bulundu Ahmet ACAR/DEMRE(Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde oturan manken Ece Gürsel'in eski milli futbolcu babası 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, evinde ölü bulundu.

14.10.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manken Ece Gürsel'in babası evinde ölü bulundu

Ahmet ACAR/DEMRE(Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde oturan manken Ece Gürsel'in eski milli futbolcu babası 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, evinde ölü bulundu.

Demre'ye bağlı Karabucak Mahallesi'nde oturan Tayfun Gürsel'in 5 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evinden kötü koku geldiğini fark eden komşuları, durumu mahalle muhtarı Cengiz İkiz'e bildirdi. Tayfun Gürsel'e cep telefonuyla ulaşılamayınca polise haber verildi. Dün saat 20.30 sıralarında eve gelen polis kapıyı kırıp içeri girdi. 3 günden bu yana ortada görünmeyen Tayfun Gürsel'in cesedi evin banyosunda bulundu.

Savcının yaptığı inceleme ardından Gürsel'in cenazesi Demre Devlet Hastanesi'ne, oradan da otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Babasının ölüm haberini alan manken Ece Gürsel, Antalya'ya hareket etti.

Tayfun Gürsel ile en son cumartesi günü görüştüğünü söyleyen Karabucak Mahallesi Muhtarı Cengiz İkiz, "Sağlık ocağının açık olup olmadığını sordu. Ben de 'kapalıdır' dedim. Rahatsız olduğunu söyledi" dedi.

Eskişehirspor, Antalyaspor ve Kocaelispor'da futbol oynayan ve A Milli Takım forması da giyen Tayfun Gürsel, yaklaşık 25 yıldır eşinden ayrı Demre'de yaşıyordu. Rasim Kara'nın yanında Rizespor ve Azerbaycan'ın bir takımında yardımcı antrenörlük yapan Tayfun Gürsel, Demre Belediyespor ve Kaş Gençspor'da da teknik direktörlük yaptı. Gürsel'in, kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

ECE GÜRSEL: SON DERECE ÜZGÜNÜM

Manken Ece Gürsel, kalp krizinden öldüğü belirlenen babası Tayfun Gürsel'in cenazesini annesi Yıldız Gürsel ile birlikte Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan teslim aldı. Söyleyecek bir şey olmadığını belirten Ece Gürsel, "Son derece üzgünüm" dedi. Tayfun Gürsel'in cenazesi, Muratpaşa Camii'nde düzenlenecek törenin ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Manken Ece Gürsel'in Babası Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement