Antalya Meydanı Panayır Alanına Çeviren Festival Valilik Emriyle Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya Meydanı Panayır Alanına Çeviren Festival Valilik Emriyle Kaldırıldı

Antalya Meydanı Panayır Alanına Çeviren Festival Valilik Emriyle Kaldırıldı

Meydanı panayır alanına çeviren festival valilik emriyle kaldırıldı İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Cumhuriyet Meydanı'nı panayır alanına çeviren ve çirkin görüntüsüyle tepkilerin odağı haline gelen '7 Bölge 7 Renk Trabzonlular Festivali', valilik emriyle boşaltıldı.

12.06.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meydanı panayır alanına çeviren festival valilik emriyle kaldırıldı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Cumhuriyet Meydanı'nı panayır alanına çeviren ve çirkin görüntüsüyle tepkilerin odağı haline gelen '7 Bölge 7 Renk Trabzonlular Festivali', valilik emriyle boşaltıldı.

Muratpaşa Trabzonlular Derneği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen '7 Bölge 7 Renk Trabzonlular Festivali'nin çevre esnafı ve Antalyalıların görsel kirlilik oluşturduğu gerekçesiyle gösterdiği tepki üzerine Antalya Valiliği harekete geçti. Herhangi bir izin alınmadan yapılodığı belirlenen festival valilik emriyle sona erdirildi ve meydan boşaltıldı. Dün gece festival yönetimine bildirilen 'Alanı hızla boşaltın' talimatı, sabah saatlerinden itibaren Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve polislerin gözetiminde yerine getirildi. Farklı şehirlerden festivale gelen katılımcılar stant çadırlarını söktü, ürünlerini toplayarak alanı terk etti. Öğle saatlerine kadar alanın tamamen boşaltılmasının ardından belediye temizlik ekipleri meydanı temizledi.

Festivalde stant açan katılımcılar ise 'Mağdur olan biziz. Pazar gününe kadar süreceği söylenen festivale katılım için para ödedik. Üç gün önceden boşaltmamızı istediler" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Meydanı Panayır Alanına Çeviren Festival Valilik Emriyle Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement