Antalya Motorculardan Kızılay'a Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Antalya Motorculardan Kızılay'a Kan Bağışı

Antalya'da sosyal medya üzerinden örgütlenen motosiklet tutkunları, Kalekapısı'ndaki Kızılay çadırında kan bağışında bulundu.

20.03.2017 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da sosyal medya üzerinden örgütlenen motosiklet tutkunları, Kalekapısı'ndaki Kızılay çadırında kan bağışında bulundu.

Kendilerine Antalya Gezgin Motorcular Kulübü (AGM) adını veren grup, kan bağışı yapmak için sıraya girdi. Ancak bağış yapmak için gelenlerden bir kısmının kan değeri düşük olduğu, bir kısmı da ilaç kullandığı için bağış yapamadı. Yapılan analizlerden sonra gruptaki 10 motosikletli kan bağışı yapabildi.

Grup adına açıklama yapan Gültekin Baykuşlar, farklı mesleklerden motosiklet tutkunlarının yaklaşık bir yıl önce sosyal medya üzerinden örgütlenip AGM'yi kurduklarını söyledi. Amaçlarının trafikte güvenli sürüşü sağlamak olduğunu anlatan Baykuşlar, kan bağışı gibi sosyal projelere de imza attıklarını söyledi.

Kulüp üyelerinden Süleyman Kandemir ile Aslı Atalay, kendilerinin aynı zamanda sağlık çalışanı olduklarını belirterek, kan ihtiyacını en iyi bilenlerden oldukları için bağışta bulunduklarını söyledi. Motosikletli grubun kan bağışı Kızılay çalışanlarını da sevindirdi. Kapalı yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'ndeki Kızılay çadırında haftanın yedi günü bağış toplandığı belirtildi.

Antalya Motorculardan Kızılay\'a Kan Bağışı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Motorculardan Kızılay'a Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement