Antalya Öğretmenler Günü Antalya'da Törenlerle Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya Öğretmenler Günü Antalya'da Törenlerle Kutlanıyor

Antalya Öğretmenler Günü Antalya\'da Törenlerle Kutlanıyor

24 Kasım Öğretmenler Günü, Antalya'da düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor.

24.11.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Kasım Öğretmenler Günü, Antalya'da düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanıyor.

Sabah Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından, Kepez İlçesi'ndeki Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi. Törene Vali Vekili İbrahim Çay, Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Garnizon Komutan Vekili Albay Celal Abbas Gültekin, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, birim müdürleri ve çok sayıda öğretmen, öğrenci ve vatandaş katıldı.

Konuşmaların ardından söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, eğitimin mimarları olarak geleceği öğretmenlerle inşa ettiklerini belirterek, 'Eğitim seferberliğinin öncüleri olan siz değerli öğretmenlerimiz sayesindedir ki, genç Türkiye Cumhuriyeti devleti muasır medeniyetler seviyesine yükselme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 80 ayrı il ve 50 farklı ülkeden farklı kültürlere mensup insanların yaşadığı Antalya'mızda, valimiz sayın Muammer Türker önderliğinde, hep beraber, proje destekli faaliyetlerimizle değerlerimize bağlı, ortak bir kent kültürüne sahip aklın ve bilimin aydınlığında hareket eden nesilleri hep birlikte yetiştireceğiz" dedi.

Resim, şiir kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından, Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Öğretmene vefa' adlı program gerçekleştirildi. Şehit öğretmenlerin anılması sırasında salondakiler gözyaşlarına hakim olamadı. Kısa film gösteriminden sonra 50 okuldan öğretmenin oluşturduğu koro Türkiye'nin tüm bölgelerinden şarkılar seslendirdi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Orman Fidanlık Müdürlüğü tören sonunda öğretmen ve öğrencilere ücretsiz fidan dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Öğretmenler Günü Antalya'da Törenlerle Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement