Antalya - Operasyonlara Tepki - Son Dakika
Güncel

Antalya - Operasyonlara Tepki

Antalya - Operasyonlara Tepki

Operasyonlara tepki Alevi Bileşenleri ve HDP İl Örgütü, Antalya Valiliği önünde ortak basın açıklaması yaparak Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki canlı bomba saldırısını ve İstanbul'da cemevine yapılan operasyonu protesto etti.

27.07.2015 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Operasyonlara tepki

Alevi Bileşenleri ve HDP İl Örgütü, Antalya Valiliği önünde ortak basın açıklaması yaparak Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki canlı bomba saldırısını ve İstanbul'da cemevine yapılan operasyonu protesto etti.

Muratpaşa İlçesi Cengiz Toytunç Caddesi'ndeki Valilik binasının önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, taşıdıkları pankart ve dövizler, Suruç'taki canlı bomba saldırısını ve cemevine yapılan operasyonlara tepki gösterdi. Alevi Bileşenleri adına basına açıklama yapan Zeynel Can, Suruç'ta gerçekleşen terör eyleminde 31 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. IŞİD üyesi bir kişinin bombayı patlattığını kaydeden Can, "Fakat, onları besleyen, büyüten, oraya kadar gelmesini sağlayanlar, uzun zamandır IŞİD'in her türlü vahşetine göz yumanlar, bombanın pimini çekenden daha fazla suçludur" dedi. Terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar yapıldığını hatırlatan Can, İstanbul'da cemevlerinin TOMA'larla kuşatıldığını, biber gazı kullanılarak içeriye girildiğini vurgulayarak tepki gösterdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına basına açıklama yapan Duygu Ataş ise hükümetin yapılan operasyonlarla adeta 'cadı avı' başlattığını ifade etti. Antalya'da da polisin operasyonlar yaptığını ifade eden Ataş, baskıların kendilerini yıldıramayacağını söyledi. Polis yoğun güvenlik önlemleri altında basına açıklama yapan grup, daha sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement