Antalya Pan Flüt Keyfi - Son Dakika
Güncel

Antalya Pan Flüt Keyfi

Antalya Pan Flüt Keyfi

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), bu haftaki konserine Moldova Devlet Filarmoni Oda Orkestrası ve Müzik Akademisi gruplarında çalışan dünyaca ünlü pan flüt sanatçısı Marin Gheras'ı konuk ett.Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde Marin Gheras, dünyaca ünlü besteciler Georges Bizet ile Antonin Dvorak'ın 'Romen Dansları' için besteledikleri eserlerine yer verdi.

22.05.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), bu haftaki konserine Moldova Devlet Filarmoni Oda Orkestrası ve Müzik Akademisi gruplarında çalışan dünyaca ünlü pan flüt sanatçısı Marin Gheras'ı konuk ett.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde Marin Gheras, dünyaca ünlü besteciler Georges Bizet ile Antonin Dvorak'ın 'Romen Dansları' için besteledikleri eserlerine yer verdi. Konuk sanatçı Gheras, pan flütüyle Bizet'in 'L'Arlesienne Suit No.2', Dvorak'ın 'Slav Danskarı Op. 46 - Op. 72 ' adlı eserlerini keyifle seslendirdi. Sanatçıya, ADSO Orkestrası eşlik etti. Gheras, pan flütünden kuş, su, rüzgar, fırtına sesleri de çıkardı. Pan flüt sesiyle büyülenen izleyenler sanatçıyı ayakta alkışladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Pan Flüt Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement